Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 21 iunie 2013

BALONUL NU-I ROTUND






BALONUL NU-I ROTUND

S-a tot vorbit, ani de zile, de cazul Valiza, acum confiscată şi posesorul-corupător băgat la mititica, dar de cedarea (= vânzarea) meciurilor, acum, în mai 2013, de către Steaua şi Dinamo echipei Viitorul, nu suflă nimeni un cuvânt ?
Clasamentul campionatului Ligii I a fost grav modificat !  S-a deschis vreo anchetă Ruşine Mircea sandu, ruşine Dragomir, ruşine samsarilor fotbalului românesc !
Astfel de fapte se întâmplă de peste 65 de ani ! Toate ascunse sub preş. În timpul dictaturii comuniste înţelegeam cu toţii de ce. Dar acum ?
Cu democrația inedită a Demisului și Justiţia lui independentă !?!  
Normal, Steaua, Dinamo şi Viitorul trebuie trimise în liga a II-a şi penalizate cu ceva puncte !
Honorabililor, să vedem dacă UEFA se joacă de-a alba-neagra în astfel de cazuri !?!
Mai am o problemă.
În ce ţară civilizată a Europei sunt echipe profesioniste ale securităţii-miliţiei şi armatei ?
Se ştie că Steaua este o echipă bastardă, construită pe un munte de imoralitate. Şi-a realizat întregul palmares, ca şi Dinamo, prin fel de fel de furtişaguri, găinării, presiuni asupra altor echipe sau pe arbitri.
Ceea ce-i pune în umbră chiar marile ei realizări în plan european.
Câte campionate nu s-au luat la ordin ? Câţi oameni din lumea fotbalului şi echipe nu au suferit din cauza acestor cluburi superprotejate de la cel mai înalt nivel ?
Normal, ambele echipe trebuiau desfiinţate în 1990.
Fiind vectori ai comunismului. În zbor !
Pentru că nu aveau aripi suficient de puternice, năravurile comuniste au rămas pe plaiurile mioritice şi în zilele noastre ! Dar, niciodată nu-i prea târziu !
Iată, două-trei pagini de istorie a fotbalului mioritic mai puţin cunoscute. Chiar de către fani. Fără număr, fără număr ! Pe 20 august 1947, se publică programul primei etape a Diviziei A, ce urma să se joace pe 24 august. Este menţionat şi meciul dintre Carmen şi Dermata Cluj. Peste noapte, la ordin, situaţia s-a schimbat radical ! Gazeta sporturilor din 21 august 1947 anunţa victorios cu litere de-o şchioapă: „Excluderea Carmenului din Divizia Naţională A !” (echipa înfiinţată în 1937 de celebrul întreprinzător în domeniul încălţămintei şi pielăriei Dumitru Mociorniţă, mort în închisoare, în 1953).
Unul dintre sutele de mii de români, floarea tuturor categoriilor sociale, torturaţi bestial şi ucişi în acei ani, pe care îi trecem sub tăcere vinovată.
Pios omagiu, că tot sunt moşii de vară !
 
 Fișier:Carmen Bucuresti.jpg
 
Echipa, care a fost admisă în loc, s-a numit  A.S. Armata Bucureşti (azi Steaua – n.n.). Astfel, s-a înregistrat un record original, stil dictatura proletariatului. Intrarea unei echipe de fotbal direct în prima divizie a unei ţări. Lucruri similare s-au petrecut şi în alte colonii sovietice ale timpului. Atunci s-a instaurat dictatura în fotbalul românesc.
O altă pagină “glorioasă” pentru palmaresul echipei Steaua, la prima sa prezenţă Divizia A : “În ultimul joc al barajului, Poli Timişoara, deja promovată, a fost învinsă de FC Ploieşti cu 3-2, rezultat în urma căruia, aceasta din urmă, promova în dauna A.S. Armata. Generalul Dumitru Petrescu, a contestat rezultatul deoarece la scorul de 2-0 pentru Politehnica, timişorenilor li s-ar fi anulat un gol valabil !?!
Decizia Federaţiei (alţi dragomiri - n.n.) a fost că arbitrul meciului (Constantin Mitran) a greşit grav, fiind suspendat pe viaţă /…/ partida urmând să fie rejucată la Craiova. Rezultatul a fost cel comandat PolitehnicaTimişoara - Petrolul 1-1, iar cea de-a patra echipă rămasă în Divizia A a fost … A.S. Armata Bucureşti.” (Istoria Fotbalului Românesc, vol II, de Mircea Angelescu şi Dan Ov. Cristea).
Cam aceeaşi poveste şi cu Dinamo. Apărută prin căsătoria cu de-a sila a Unirii Tricolor cu noile structuri ale securităţii şi miliţiei populare.  Era imediat după proclamarea Republicii (I). Populare. Unirea Tricolor fiind o echipă de tradiţie în fotbalul românesc (înfiinţată în 1914) din cartierul bucureştean Obor.
Cine taie răul din rădăcină ? CIne ridică blestemul ? Cine face curăţenie generală prin mlaştina fotbalului românesc ? Lotul samsarilor puşcăriabili e consistent.
Este momentul să reînodăm fotbalul românesc de unde a fost rupt cu brutatlitate acum 66 de ani. Se impune reînfiinţarea celor  două cluburi de tradiţie românească, pe care mafioţii de la Steaua şi Dinamo le-au distrus prin certificatul impus de Moscova.
 
P.S. S-a făcut o paralelă între Huidu şi Gigi Becali ! Care e mai vinovat ?
O întrebare ce nu-şi are rostul, stimate CTP.
Răspund din respect pentru trecutul Dumneavoastră jurnalistic.
Cu prezentul aveţi, de ceva vreme probleme.
- Da, e mult mai grav ce face Jiji Becali de ani de zile !
Becali&Co au promovat imoralitatea, necinstea, şmecheria şi fariseismul.
După fiecare tun barosan, aducător de profit, Jiji mergea pe fel de fel de milostenii, care să atenueze încălcarea poruncilor biblice. Mai nou se  deplasa, ritualic, la Muntele Athos pentru a da „dreptul” după mintea lui şmecherească. Constat că şi unii monahi se fac că nu ştiu cum opera în realitate becalianul ! Dumnezeu, însă, nu acceptă astfel de ciubucuri !
Totul era însoţit de circul aferent. Televiziuni, declaraţii sforăitoare, gesturi de cocalar, curat fariseism ieftin, dar cu impact sigur la bobor.
Dovada ? Numărul mare de susţinători fără rezerve a unor astfel de subproduse umane, ajunse modele în societatea românească contemporană.
Pe scurt, a contribuit, inconştient sau nu, în toţi anii postdecembrişti, împreună cu Ilici, Demisul şi alţi ipochimeni, la decăderea morală a României.
Ei au contribuit din plin la involuţia şi distrugerea fibrei naţiunii române prin răsturnarea scării valorilor şi introducerea ciientelismului şi nepotismului.
Au distrus şi au furat munca de zeci de ani a unei naţiuni.
Asta, nu înseamnă că Şerban Huidu nu trebuia pedepsit cu executare !
 
Ultima oră !
 
De ce nu e nevoie de un nou referemdum pe tema Parlamentului.
Recapitulare. În 2009, Băsescu a avut, cert, susţinerea poporului !
Chiar dacă manipularea fost, evident, ordinară. Tipic băsistă. Nu comentez.
Demisul a avut doi ani şi jumătate la dispoziţie, timp arhisuficient, să pună în aplicare reformarea Parlamentului. Nu a făcut-o. De ce ? Pentru că ştia că e o prostie. I-au spus-o şi comisarii de prin U.E. şi Unchiul Sam.
În 2012 au loc alegerile parlamentare. Acelaşi popor votează (cu 70%) noul program politic al USL, în care se precizează, printre multe altele, un parlament bicameral cu 300 de parlamentari.
Poporul, între timp, s-a mai informat şi a votat în cunoştinţă de cauză. Atenţie ! Nu împotriva PDL-ului ! Cum tot vehiculează, premeditat, analiştii aserviţi, ci pentru programul propus de USL. O alianţă greu de digerat, de păpuşarii interni şi externi, cu un program extrem de greu de dus la capăt. Faultat zi şi noapte ! Securitatea lucrează non stop.  
Concluzia. Rezultatul zdrobitor al alegerilor anulează, de jure şi de facto, rezultatul referendumului din 2009,  prin nouă realitate politică.
Ceea ce face Demisul (acum aflăm oficial că a fost alungat legal) e o nouă manipulare ordinară, menită să acopere cruda realitate ascunsă a demiterii sale. Să vedem atitudiinea Curţii Constituţionale după aflarea datelor oficiale ale recensământului. pe care, de altfel le ştia, pe surse, de atunci. Se autosesizează sau bagă capul în nisip ?
Constatăm că tupeul paranoic al preşedintelui-jucător, autointitulat şef al statului, atinge cote de neimaginat ! Noroc că mai sunt ceva peste 400 de zile până când vom scăpa de o asemenea ruşine naţională. Greu blestem pe capul nostru !
Dar, şi boborul o merită !...
Toate acestea mă fac să cred, că nu întâmplător avem IQ-ul cel mai mic şi suntem cei mai leneşi şi trăncănitori din Europa. În prostia tipic dâmboviţeană, ne credem, însă, descurcăreţi ! Tip becalian. În timp ce ne cufundăm tot mai mult în mocirla imoralităţii generalizate.
Mi se pare absolut normal să fim priviţi, de popoarele civilizate ale Uniunii Europene, ca fiind dintr-o lume de mult apusă. Pentru ei. Nu ne despărţim de trecut, în ciuda faptului că, de decenii întregi, cântăm oficial Deşteaptă-te, române ! şi clamăm, la toate festivităţile, plini de emfază Noi suntem români ! Suntem atât de români că majoritatea alfabetizaţilor au uitat de existenţa lui Ă, ă, Â, â, Î, î, Ş, ş, Ţ, ţ, litere ale alfabetului românesc.

Super antidepresive

- Tati, copiii m-au făcut euromafiotă !
- Nu fi supărată, fata tatii, o să am grijă de ei mâine !
- O.K., tati ! Dar vezi să pară accident !

- Buni, știi că folosesc la școală PC-ul, MP3-ul, smartphone-ul... Voi ce foloseaţi ?
- Mintea, binico, mintea ! 
 
Toate bune,

 
Sergiu-Marian Gãbureac
VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
http://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3

Tel.  0731 936.615 - 0752 975.130 
 
Bucuresti - 39
 Ai nevoie de o informatie ?
Micã, micã ? O rezolvãm împreunã.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu