Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 28 iunie 2013

APOCALIPTICII de SERVICIU




Tableta poate avea efecte neprevăzute. Se ia cu multă apă.


APOCALIPTICII de SERVICIU

Modul de prezentare, a tragicului accident din Muntenegru (ce nume predestinat!), pe patru, aşa-zise, posturi româneşti de ştiri tv (!) a depăşit orice limită. De la decesul regizorului+actor, Sergiu Nicolaescu, nu am mai asistat la o asemenea prostituare / prostituţie a canalelor şi canaliilor ce le dirijează din umbră. S-a ajuns la concurenţă neloială cu babele analfabete, cu experienţă. Ani grei, pe marginea şanţului din dotarea uliţei natale.
Nu se face bine dimineaţă şi apocalipticii încep să infesteze atmosfera cu ştiri alarmiste pe voci isterico-paranoide. La posturile de ştiri străine prezentarea ştirilor se face pe un ton calm, cald, neutru. La noi, tonul agresiv e însoţit de întrebări vehemente de tip securist, care de care mai imbecile, de ai senzaţia că, acum-acum, iese o mână prin ecran să te prindă de gât şi să te scuture. Cum, încă, n-ai mierlit-o ! De frică, panică, dezgust …
A fost o furtună în biata capitală şi a fost dezastru naţional, declarat de televiziunile ştiriste lacrimogene. Unul îi tot trăgea cu schimbările climatice, pe care le aud de-o viaţă ! Alt reporter era tare nefericit că nu a fost nicio o victimă ! Măcar, doi-trei morţi acolo ! Să iasă transmisia bună ! Cu imagni şocante ! Ce să mai zică cei de la Fukushima ? Cu miile lor de morţi. Tac chitic şi-şi văd de viaţă în continuare. Într-o lună au repus totul la punct !
Jrunalistele, semianalfabete, au ajuns să isterizeze non stop. Exact ca babele nominalizate pentru Oscarul zvonurilor. Auzi, îngijorare maximă !? Trufandalele sunt inaccesibile ca preț ! De parcă nu mai poţi aştepta o săptămână, două și să le cumperi la prețuri absolut normale ! Acum nicio vorbuliţă despre cât de bogată e piaţa românească. Incredibil ! Mai ieftin ca pe timpul ciuruitului ! E adevărat, mai puţin contaminate decât cele de la turci sau de pe la alte naţii. Mai din Jios sau mai din Sus ! Ce ne umplu hipermarketurile cu de toate.  La preţuri fără concurenţă.
Calitatea ? Nu contează. Românul mănâncă şi bea orice, apoi vrea asistenţă medicală gratuită ! Nimeni nu are grijă de un biet bătrân / bătrână de … 45 de ani, urlă reportera  de serviciu ! A întrebat vecinii cum s-a hrănit subiectul fierbinte al zilei ? Cam ce viaţă “cumpătată” a dus ? De fapt, cum şi-a bătut joc de propria existenţă !
Mai nou, apocalipticii au descoperit că aerul din metrou are cel mai distrugător efect aupra ADN-ului uman. Particulele din emisiile auto sau cele formate ca urmare a arderii cărbunelui sunt parfum. Da, soro, aerul din metrou cuprinde un număr mare de particule de fier, apărut prin frecarea roţilor de şine. Nu se precizează la care din ele. La cele din spate sau la cele din faţă ! Te pomeneşti că cele din faţă sunt mult mai periculoase decât cele din spate !?! Sau invers. Cercetătorii muncesc zi şi noapte ! Concluzie. Când particulele nominalizate ajung în organism, în celule se formează radicali liberi, care exercită o acţiune ucigătoare asupra ADN-ului, sporind, astfel, riscul de afecţiuni canceroase. Neuronul arşice. Igen, ţugulanilor ?
Breaking news. Un nou cutremur a zguduit România ! Cinci cutremure într-o singură zi ?
Vai, ce ne facem ? Nu suntem pregătiţi ! Guvernul doarme, autorităţile locale nu se implică … şi dăi …  şi toacă … Iar cutremurul, bietul de el, abia de ajunge pe la vreo trei-patru grade. Jenant. Orice copil, mai răsărit, ştie că până pe la 5-6 grade, dânsele, cutremurele, nu au efect devastator. Pe când prezentatoarele, bombe cu napalm ! Meliţe, patentat Crina Matei !
Cine vă împiedică, stimaţi realizatori tv, ziarişti să vă alegeţi subiecte interesante ? Şi invitaţi profesionişti în subiectul emisunii. Cine vă împiedică să vorbiţi calm, cald, neutru. Deontologic. Nu aveţi voie ? E interzis de UE, NATO, NASA ? Aproape îmi vine să cred că ceva nu e în regulă cu media românească.
A fost dat în folosinţă podul de peste Dunăre. Vă mărturisesc, nu am văzut nicio ştire, de-a lungul anilor, despre construcţia acestui pod de referinţă. Mai mult, în ziua tăierii panglicii, mă aşteptam să văd un reportaj profesionist. Nimic din toate astea. Doar figuri de politruci, fără a fi dată măcar o imagine generală a podului, un interviu cu proiectanţii, constructorii …
Clar, sunt comunist ? Şi naţionalist pe deasupra !
“Ultrasunetele distrug celulele tumorale prin încălzire (ardere) direcţionată, fără a afecta organele şi tesuturile din jur. Nu exista efecte secundare", ne spune dr. Nicolae Verga, directorul Centrului Medical Bio Terra Med Bucureşti. Da, tehnologia anticancer e aici în Bucureşti ! L-aţi văzut, cumva, pe acest medic sau altă personalitate ştiinţifică, invitată la o oră de vârf la vreun post de ştiri ? Excepţie, Antena 3 ! Dar şi ea are, mai nou, ţaţele de serviciu (indiferent de sex) !
Măi, formatorilor de opinie, da, o ştire cu imagini de pe ogoarele şi din fabricile patriei nu aveţi ? Ştiţi că avem o industrie mai performantă decât cea de pe timpul lui ceaşcă ? Ştiţi că numai Insula Mare a Brăilei asigură hrana pentru cinci milioane de oameni ? Tot timpul numai şi numai isterii: crime, violuri, accidente, cutremure, explozii solare, inundaţii, meteoriţi ucigaşi, viruşi, particule ... ! O ştire pozitivă durează 20 de secunde, un viol jumătate de oră. Atenţie, urmează imagini şocante ! Şi, ce v-a făcut ? Atenţie, urmează imagini şocante !... Şi, unde v-a dus ? Atenţie, urmează imagini şocante !... De ce nu aţi ţipat ?  Atenţie, urmează imagini şocante !... Aţi bătut-o ! Atenţie, urmează imagini şocante ! De câte ori aţi dat cu toporul ? Atenţie, urmează imagini şocante !...  Eraţi sun influenţa alcoolului ? Cât aţi băut ? Atenţie, urmează imagini şocante !...
De ce nu faceţi emisiuni serioase cu specialişti şi nu cu tot felul de politruci semianalfabeţi, care nu sunt pe felie (spune nepotul) sau cu “vedete” simple emiţătoare de fiţe ?
A, nu ştiţi cât de important este rolul televiziunii în formarea, mobilizarea şi educarea poporului ? Vedeţi cum fac naţiunile civilizate. La noi, o fi ordin să fie invers ?
De ce puneţi botul (vă explică tot nepotul) şi dezvoltaţi tot felul de fumigene ? Multe inventate în propriile laboratoare. De ce politica şi alte ştiri negative ocupă 99% din spaţiul de emisie. Inclusiv, la Meteo !... cod ...cod ... cod ...   
Aflu că un tip cu Lamborghini, nu spun etnia, primeşte ajutor social de la stat ! Oare, nu toţi parlamentarii români, intraţi pe uşa din dos, primesc lunar ajutoare de handicap politic ?  Mii şi zeci de mii de lei ! Mai nou, sar la gâtul Pisicului (noroc că avem şi un premier cu gât)  să le alimenteze bugetul, pe care l-au păpat cu tot felul de cazări, excursii şi activităţi inutile ! Sunt la fel ca puşcăriaşii ! Întreţinuţi de Stat. Până când ?
De ce nu-şi plătesc singuri întreţinerea ? Că au de unde, slavă Domnului ! Te cruceşti citindu-le declaraţiile de avere. Cele la vedere ! Noroc că mai este Cineva care veghează ! Am învăţat şi constat că totul se plăteşte ! Chiar dacă Justiţia independentă nu aude, nu vede ! Aparent, totul pare minunat pentru aceşti distrugători ! În realitate sunt răsplătiţi pe măsura faptelor …
Dacă teoria, din cele 32 de volume România pe drumul constuirii societǎţii socialiste multilateral dezvoltate, ar fi fost aplicată, cincinale întregi, de Ceauşescu&Co altfel ar fi arătat România acum. Am fi fost cu totul şi cu totul alţi oameni. Educaţi, cultivaţi, cu mult bun simţ ... Mai ales la nivelul aleşilor, a celor din mass media ş.a.m.d. Aşa, s-au continuat obiceiurilor foştilor politruci, propagandişti şi securişti de doi lei. Mulţi aleşi, decidenţi de tot soiul, fiind chiar cei din liniile a doua, a treia, a patra ale partidului unic şi securităţii atotstăpânitoare, plantaţi prin toate partidele democratice … Inculţi, grobieni, hoţi, şmecheri, puhavi, lipsiţi de orice bun simţ. Fără pic de patriotism prin vine. Cu excepţiile de rigoare. Puţine, puţine …
Apocalipticilor, ce amenzi v-aș da pentru toate știrile ireale, creatoare de panică, derulate, pe post de picătură chinezească, minute întregi pe posturi ! Dar CNA-ul doarme, doarme ... 
Cre(ş)tinilor de ce nu aveţi linişte ? Chiar dacă ar veni cu adevărat un cutremur, nu are niciun rost să ţineţi oamenii permanent în panică. Ce realizaţi prin asemenea mesaje apocaliptice ? Vreţi să ajungem neaparat cu toţii la balamuc ?
Nu vă e ruşine chiar deloc, deloc ? Ajunge !

AVEM MARI PROBLEME !

 Mai există elevi în clasa a XII-a care ştiu să scrie şi să citească ! Un caz de la examenul de bacalaureat a dat mass media românească peste cap. Încă din clasa a II-a, Andrei şi-a dat seama că are un handicap deoarece ştia să scrie şi să citească. Ajuns în clasa a XII-a, starea lui s-a agravat, aflându-se într-un pericol real să ia examenul de bacalaureat din prima şi să facă ceva în viaţă. În continuare părinţii lui Andrei nu ştiu unde au greşit, degeneratul refuză să scrie cu “sh”, “tz”, “k”, ştie toate literele alfabetului, pune toate virgulele la locul lor, e fluent în mai multe limbi şi nu ia droguri uşoare. Face sport. Unde s-a greşit ?!

BOR-ul şi POPORUL

Biserica Ortodoxă Română (BOR) se află în faţa unei grele încercări. O întreagă discuţie a declanşat fariseul Jiji Becali. Vicleanul Vadim face spume la televiziuni, arătând cât de moral (?!?) şi creştin (!) este vinovatul găsit de Justiţie. La fel şi avocaţii (o uriaşă dezamăgire generalul Abraham), care, bineînţeles, îşi apără propriile interese şi ceafa tot mai groasă. Ca şi "monahii" de la Muntele Athos. Să vedem cum o dau la întors când vor afla manoperele subiectului de pe prima ”pagină” a televiziunilor tot mai tabloidiotizante.
Puţini sunt cei care demontează ferm falsa imagine pozitivă creată în jurul becalianului. Televiziunile amintite nici nu le dă voie să-şi exprime argumentele. Imoralitatea cuprinde tot mai mult straturile sociale româneşti. Lipsa de decenii a educaţiei serioase îşi arată rezultatele. Rămân la convingerea că Justiţia a acţionat, aici, corect. Chiar cu oarece indulgenţă.
Grea decizie pentru Preafericit şi Biserica Ortodoxă Română, atacată de mulţi vicleni !
Să vedem dacă BOR acceptă mita / şpaga / dreptul ... în fapt cumpărarea de indulgenţe pentru răscumpărarea păcatelor.
Pe televiziunile ştiriste se vorbeşte de o biserică a lui Becali. Cum să fie a lui, dacă a contribuit cu 40.000 de euro. Ştiu că o biserică se construieşte cu cel puţin câteva milioane. Propaganda fariseilor atinge cote inimaginabile. A dat în stânga, a dat în dreapta …
Când ai furat / înşelat / speculat, nu exişti ! Nu poţi fi admirat de cei din jur. Din contra. Eşti izolat. Te ascunzi în gaură de şarpe de ruşine.
Iertarea păcatelor nu se cumpără cu bani murdari. Se ispăşesc.
BOR va da cinstea pe ruşine ? Va băga capul în nisip ! Sau va opera cangrena ce cuprinde România luând taurul de coarne ? Toate acestea se întâmplau de Cincizecime !
Pogoară, Doamne,  Sf. Duh asupra capetelor noastre, ale tuturor românilor !

ULTIMA ORĂ !

BOR nu se dezice de Jiji. În fapt, BOR a decorat-o pe mama lui Becali, donatoarea reală. O adevărată creştină, care a tot sperat să-l aducă pe becalian pe drumul cel bun.
Ce femeie ! Parcă era Vitoria Lipan.
Păcatele şi, mai ales, fariseismul, nu se răscumpără cu bani, ci se ispăşesc.
Văd că Justiţia a dat semne de revigorare. 


Super antidepresive

Două  babe, la coadă la moaşte:
- Decât să stăm la coada asta, mai bine ne pupăm între noi şi plecăm acasă !

- Unde e câinele, Ioane ?
- L-am găsit în grădină făcând politică şi l-am împuşcat.
- Da, cum ţi-ai dat seama că făcea politică ?
- Mânca rahat, Marie !...

Toate bune,

 
Sergiu-Marian D. Găbureac
 
Tel. 0731 936.615 - 0752 975.130
 
Problemă cu informația ?
O rezolvăm împreună !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu