Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 13 septembrie 2018

VREMURI DE COȘMAR


VREMURI DE COȘMAR

În curând, voi lansa volumul al doilea la VREMEA NEMERNICILOR. Primul volum a apărut în 2014. O carte cu „povești” din zilele noastre redate în tablete-pamflet săptămânale. Unele au apărut prin Canada, USA, Australia, Germania și prin reviste și bloguri ale curajoșilor (sic!) din România. Tuturor, le mulțumesc și pe această cale. De la darea la tipar al celui de-al II-lea volum, am scris alte și alte tablete, pe care, cred, le voi tipări sub numele de mai sus.
Gazarea a zeci și zeci de mii de români în marele protest, cunoscut sub numele de Mitingul Diasporei, și caftirea (sic!) mai multor sute de participanți aflați în Piața ... Victoriei (!), a făcut ca lucrurile să o ia razna în societatea românească. 
Nu cunosc, pe planeta Terra, ca la un miting, unde a fost susținută lupta Justiției împotriva corupuților să fie reprimați bieții protestatri cu atâta brutalitate de jandarmi. Unii cu tuleie. Jandarmi cărora doar cu o săptămână înainte li s-au mărit salariile cu 60% !... Coincidențe !?!
Sigur, am văzut scene cu intervenția jandarmilor / forțelor de ordine prin alte țări, dar acolo obiectivul protestatarilor nu era CORUPȚIA. Cu un cinism fără margini, cei puși să aibă grijă de protestatari, au intervenit împotriva lor !
Tentativa de trecere pe poartă în curtea guvernului, deși gărdulețul era și mai ușor de sărit (atenție, în curte nu în sediu, cum s-a vehiculat) nu s-a finalizat, deoarece protestatarii nu au dat curs invitației huliganilor puși să simuleze acel asalt. Se vede întreaga regie din imaginile televizate. Așa e cînd nu ai un regizor de talia lui Sergiu Nicolaescu de aplicare a scenariului. Pus la cale în spatele ușilor închise. Minciuna lui Tăriceanu: „Mulţi nu aveau niciun fel de revendicare, veniseră aşa, ca la un fel de spectacol monden.” ! 
Potențialul penal se referă tocmai la acei golani, căci simpla prezență a protestatarilor demonstrează solidaritatea lor cu Justiția care luptă împotriva acestui flagel, ce bântuie România de ani și ani.
Acum, la mai bine de o lună de zile, au fost identificați doar trei din acei turbulenți, deși există mii și mii de imagini și secvențe filmate cu cascadoriile lor. Cu voie de la ... jandarmi. Au devenit virale scenele din piață cu „fantoma albă” și cei doi șefi ai Jandarmeriei, coordonatori ai represaliilor la o oră când prefectul Capitalei nu semnase nici un ordin de evacuare. Prefectul, conform propriilor declarații, nici nu a călcat prin piață pentru a lua pulsul „cazanului” în fierbere. Abia după miezul nopții a contrasemnat ordinul de evacuare.
Ce credeți că face, Guvernul României, mai bine zis ministrul Internelor, acea secretară de școală, devenită, peste noapte, ministru ! La presiunea societății civile, a Opoziției și a unei părți a mediei românești face, ca pe timpul Ciuruitului, rotația cadrelor. La Jandarmerie este înlocuit șeful cu adjunctul, iar șeful devine adjunct. De coșmar !...
Cum „gura satului” nu poate fi închisă, se inventează tot felul de diversiuni, doar-doar gazații și poporul vor tăcea. Peste 800 din cei răniți în timpul represaliilor au depus plângeri, cercetările Parchetului aducând la lumină tot mai multe aspecte necunoscute marelui public. Asta în condițiile în care Raportul Jandarmeriei este secretizat ! 
Cum pușcăriașii de soi și penalii de frunte ai neamului românesc se zbat să scape, prin emiterea unei ordonanțe de urgență, pe care nimeni din guvern nu vrea să o semneze (!), se lansează tot felul de petarde pentru abaterea atenției de la planurile grupului infracțional aflat la conducerea coaliției ALDE-PSD de ceva vreme. Astfel, a apărut o scrisoare a unui cetățean american, Giuliani, pe vremuri cu funcții importante, azi simplu avocat privat al lui Donald, președinte, și el implicat într-un nou Wattergate (sursă - lelea Safta) după cel lăsat cu alungarea lui Richard Nixon de la Casa Albă. S-a crezut, că românii vor cădea pe spate la auzul numelui, însă tărășenia a răsuflat la nici trei zile de la primirea la destinatar. Omul, cu sonorități italiene, primise un cec gras pentru a semna scrisoarea, dictată din Balcani (!), lucru recunoscut cu seninătate de stimabilul.
 A început noua sesiune parlamentară cu mari așteptări, dar activitatea principală este axată tot pe apărarea hoților și penalilor din România, unii aflați, deja, pe alte meridiane ale globului. Toate pentru salvarea unui penal cu acte în regulă și a unui mincinos, pasibil de pedeapsă pentru niște potlogării făcute cu ceva ani în urmă, ca prim ministru, procesele apropiindu-se de momentul dării sentinței ! Ambii aflați aflat în fruntea Parlamentului României. Fapt unic în lumea civilizată a planetei ! 
Ei încearcă încălecarea Justiției prin schimbarea actualilor șefi, cu oamenii lor, care să-i scape. Se bate monedă calpă pe protocoalele SRI încheiate cu diferite instituții, fără a se aștepta decizia în instanță dacă ele au fost legale sau nu, dacă au influențat în vreun fel procesele care s-au derulat de-a lungul timpului. Deși rolul său este unul managerial, ca al oricărui ministru (=servitor), Tu Dorel, ministrul Justiției, se amestecă peste tot deși este numit politic. Ordonanța cu amnistia și grațierea este pe cale să fie pusă în operă. Se fac eforturi serioase să fie oprite toate dosarele penale și procesele aflate în curs. Adică toate furtișagurile, cunoscute de întreaga suflare românească, să fie legalizate, iar hoții să defileze în persoane onorabile. Curat coșmar !
O bombă de ultimă oră ! Jandarmeria, în urma delirului lui Dragnea, dă în judecată protestatarii (peste 100.000) pentru tentativă de ... lovitură de stat !
Deci, și gazați, și bătuți și tot ei trimiși în judecată ! Stat de drepți, nene !
Liviu Dragnea, se pare nepotul lui Marin Dragnea, venit în 1944 cu Divizia „eliberatoare” Tudor Vladimirescu, care a pus umărul la instaurarea Republicii Populare Române, făcut general pe puncte de Armata Roșie, în 1957, și, apoi, general de armată în anul 2000 de președintele Iliescu, iese la rampă cu noi minciuni cum ar fi plătirea protestatarilor de undeva din străinătate. În același timp, manechinul sare la gâtul ambasadorului român în SUA pentru că a devoalat schema cu scrisoarea, prezentată ca oficială din partea unchiului Sam, când, de fapt, era din partea unui oarecare Giuliani.
A venit replica oficială, la gogorițele lui Dragnea ! „Mitingul din 10 august n-a fost finanțat din străinătate.” Însă despre finanțarea huliganilor, numărul 2 din MAI nu suflă o vorbă ! Nici „fantoma albă”, col. Paraschiv, nu are indicii privind vreo tentativă de lovitură de stat ! „Mai degrabă huliganii instigatori, de negăsit, au fost plătiți de știm noi cine, din banii aflați prin cele offshor-uri sau din cei 800.000 de euro dăruiți la nunta feciorului !” îmi șoptește Lelea Safta. „Nu ar fi exclus ca tocmai ei să fi plătit acei huligani care au simulat, cu largul concurs al jandarmilor, forțarea porții de la Guvern.” Așa se explică faptul că doar trei atentatori au fost identificați până acum, deși era extrem de simplă indentificarea și reținerea lor. Nu, nu e vorba de cei patru atentatori la viața sa,  altă gogoriță, lansată în direct tot de DragneaPSD, care a stârnit râsul general al poporului plin de imaginație în astfel de situații.
Așadar, o sută de mii de protestari (recunosc, am fost acolo) urmează să fie băgați la stup pentru tentativă de lovitură de stat, iar adevărații corupți și hoți să fie eliberați din pușcării sau scăpați de procesele aflate pe rol.
Curat murdar, coane Liviule ! Joițica execută orice.

Apar și poze de la șuetele lui Dragnea cu membrii mult invocatului Stat paralel. Se încing spiritele ! 
Tot mai mulți lideri ai PSD cer retragerea lui Dragnea de la șefia partidului devenit, tot mai mult, xenofob și extremist.
Lelea Safta prezice căderea lui Liviu Dragnea în cinstea zilei de 7 noiembrie și vede în ministru Orlando Teodorovici pe următorul prim ministru al României.  

ULTIMA ORĂ

Gafele Veoricăi, ajunsă prim ministru nici ea nu știe cum, se țin lanț, făcând deliciul românilor și planetei. Până și noile manuale școlare sunt de coșmar.
Noul manual de matematică, cl. I, tipărit de Editura Didactică și Pedagogică a Ministerului Educației, confirmă falsa mărire a pensiilor.
Deci, valoarea punctului de pensie anterior - 917,5 lei e mai mare decât cea mărită, recent, la 1.000 de lei. Logic !?! La fel s-a întâmplat și cu salariile. S-au mărit pe hârtie, în realitate, însă, puterea de cumpărare a scăzut. Cu excepția celor ale barosanilor și ale forțelor de ordine ! De reținut, cele din mediul privat (cinci milioane de salariați) nu s-au mărit deloc. „De când mi-au mărit pensia, nu-mi mai ajung banii !” (Lelea Safta)
Trăiască inflația !?!
*
Institutul Național de Statistică (INS) comunică: în 2017 au emigrat 219.327 români. Cel mai mare număr după anul 2009. Deși a fost un an cu creștere economică record în UE, cu majorări salariale și de pensii, 2017 a fost marcat de mari proteste anti-PSD în urma antireformelor promovate și a atacurilor la Justiție ale unor lideri ai coaliției PSD-ALDE.
Practic, în 2017, România a pierdut prin emigrare mai mulți români decât populația municipiului Ploiești (209.000 loc.) sau populația județelor Covasna (210.000 loc.) ori Tulcea (213.083 locuitori).
Datele INS arată că cel mai mare procent de emigranți se înregistrează în categoria de vârstă 20-39 de ani, adică exact cea mai productivă. Din mediul urban au emigrat 117.147 de români și 102.180 din cel rural.

*
Hopa ! A venit Comisia de la Veneția la București. Era să zic de la Budapesta, dar acolo s-a activat, deja, art. 7, care se lasă cu sancțiuni grele pentru interpretarea democrației U.E. în stil unguresc. La noi, Comisia are în vizor noile legi ale Justiției cu articole pentru albirea hoților și corupților. 
Se anunță și chemarea Veoricăi la Strasbourg pentru „consultări” constructive ! 
Pentru unii, coșmarul abia vine !

Toate bune ?




Sergiu Găbureac
gsm_as@yahoo.com
Tel.  0731 936.615 

Informația o problemă ? O rezolvăm împreună !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu