Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 2 august 2018

Muu … ! Muu… ! Muu … !


Muu … ! Muu… ! Muu … !

Lelea Safta, aflată la locuința ei de vară, este tot mai îngrijorată. De când cu scandalul plăcuțelor vorbitoare (nu, nu cele din insula Paștelui, ci alea care circulă pe plaiurile mioritice), nu știe ce să mai facă !
Potestatara” Joiana și suratele ei de la poale de Carpați nu înțeleg hotărârea, luată la ordin de Sus. Să nu mai scoată niciun sunet împotriva minunaților de la guvernare. De fapt, se pare că ei înșiși au declanșat, la nivelul guvernului, un adevărat concurs de gafe, unde premierul Vasilica conduce detașat. Atât în topul național, cât și cel european.
La Top 10 Mondial nu-l depășește pe Trump ! Încă ! Ultima sa făcută fiind interzicerea Justiției americane să se mai ocupe de amestecul Rusiei la ultimele alegeri ! Când a ieșit tocmai el președinte !
Așadar, în Top 10 Guvern după conaționala de la Videle, ajunsă, prin repetate exerciții impuse, la șefia obezului guvern al țărișoarei, urmează Daea, cu acel umor negru de ți se face pielea șorici, Carmen Dan, de la interne cu microfoanele în priză, Leocadia Gavrilescu, căreia îi place enorm județul …Timișoara, apoi Tu Dorel, Plumb, Vasilescu, Stănescu, Anton, Șova, și ultimul pe listă, Mihai-Viorel Fifor, care visează rachete … balistice la Deveselu ! Să vezi urlete pe Sputnik.ro !
Dacă la nivelul miniștrilor sunt asemenea gafeuri, vă dați seama ce e la nivelul secretarilor de stat, directorilor etc. etc. ?
Să revin la lelea Safta. Nu e dimineață lăsată de la Dumnezeu, să nu se trezească în protestele Muu …! Muu … ! Muu … ! venite din toate mahalele satului. Ziua, mai treacă-meargă, însă seară protestele revin în forță odată cu sosirea vacilor de la păscut. Așteptând să fie mulse ! 
Muu … ! Muu … ! Muu ... !
Te face să visezi noaptea urât, că ți-a venit milițianul la poartă și te arestează, preventiv, împreună cu Joiana. Atât mai lipsește !... Așa l-au ucis, alți milițieni / securiști, pe bunicul ei la Canal ! Tot pentru niște vorbe.
Cum n-are stare, lelea Safta a dat sfoară în sat, a adunat oamenii la Căminul Cultural și le-a explicat la ce se pot aștepta din partea autorităților județene, dacă nu respectă indicația data de mai „marele lider” de la centru.
Cum să auzi Muu … ! Muu … ! Muu … ! prin tot județul ?...
De ce de la autoritățile județene ? Deoarece în comuna ei primarul este un liberal. Ca în mai toate comunele de răzeși. Acolo nu se pune problema vreunei sancțiuni pentru exprimarea liberă. Garantată de Constituție.
Auzi ce i-a trăsnit prin cap năzdravanului Răzvan Ștefănescu, șofer profesionist ajuns prin țara vikingilor pentru a asigura un viitor copilului său !
Bucureșteanul a plătit 640 de euro, ceea ce demonstrează că trăiește binișor în spațiul Schengen, pentru a obţine un număr personalizat cu acea sintagmă ce a scandalizat o anumită parte a eșicherului politic mioritic și a înveselit o țară ! Cuvântul în sine și-a pierdut, ca multe altele, conținutul lexical, dar are un mare impact în conflictele dintre cocalarii patriei. Vezi, recent, aceeași strigătură reluată pe Arena Națională, de zeci de mii de fani FCSB și Dinamo, într-o deplină armonie în această privință.
Modul „milițienesc” în care s-a procedat a stârnit un val incredibil de reacții, televiziunile inflamându-se instantaneu cu detalii la detalii. Simpatia nedisimulată a alegătorilor a fost exprimată deschis față de disidentul inventiv al Republicii Feseniste România pe rețelele sociale. Încă neinterzise pe teritoriul patriei.
Scriitorul Mircea dă un mesaj pe facebook: „Dacă veniți cu „muie PSD”, pe mine să nu contați. După mine, abia asta e cea mai bună dovadă că PSD, urmașul PCR, ne-a învins, ne-a adus la numitorul lor de degradare, ne-a mancurtizat.
- Maestre, cu alde ăștia nu merge cu ironii fine ! Personal încerc de ani buni stilul civilizat. Dovada pe https://issuu.com/…/docs/14.12_gsm_carte_vremea_nemerni…/124
La grobieni folosești limbajul lor, vorba unui amic:
„MU13P5D
D157R1BU13 D4C4 41 PU7U7 C171 !”
Abia acum s-a aprins scandalul ! Numărul mașinii fiind legal. De fapt, multe mașini cu numere formate doar din litere au tot circulat prin România fără nicio problemă. Dar când te cheamă Carmen Dan, una din slugile lui Liviu Dragnea, ce minte poți să ai ? Nu gândești și dai ordine la ordinul „nașului suprem”. Iar slugile slugii Carmen, ditamai generali ai Poliției Române, se execută.
Cum greșeala cheamă o altă greșeală, ei fac imprundența să țină o conferință de presă la care se umplu de ridicol. Spre final, află că ... convenția la care tot făceau apel, ce „ierea” de prin 1982, a fost modificată acum doi ani ! De însăși Organizația Națiunilor Unite ! Wow !
Singurul lucru pe care Poliția Rutieră ar fi putut să-l facă, în contextul dat, ar fi fost să-l oblige pe posesorul mașinii să-și înlocuiască numărul preferențial cu cel normal pe motiv de etică.
Este un abuz grav al Poliției Române ! I-au mai făcut și dosar penal năzdrăvanului !?! Pe unde vor scoate cămașa sau vor pune batista pe țambal ? 
Ce zici, lele Safta ? Mai ales că 10 august bate la ușă. Vine „canicula” peste hoții de la ALDE-PSD-UDMR ! Au crezut că pot prosti poporul cu suta de lei ? Dacă nu se retrag de la Putere vor ajunge de râsul galaxiei ! 
Și așa au depășit cu mult „epoca de aur” a ciuruitului. 
Trăiască Republica Fesenistă România ?
  
P.S. Gafele curg la PSD din toate direcțiile. Parlamentarul Țuțuianu, un om ce mi se părea serios, se întreabă cum să semneze un pesedist petiția Fără penali ? Cu alte cuvinte, cum adică fără penali ?!?
Acţiunea domnului Ana Constantin (vicepreşedintele PSD Dâmboviţa – n.n.), precum şi declaraţiile din jurul acesteia, vor face obiectul analizei în forurile statutare de conducere ale partidului în perioada imediat următoare. Gestul său este unul de natură a crea confuzie în interiorul partidului şi electoratului Partidului Social Democrat, lucru pe care îl considerăm inacceptabil’‘, susține Țuțuianu într-un comunicat de presă.
Întrebat dacă îl consideră „penal” pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, Fănuţ Costea, alt vicepreședinte PSD, a replicat: „atât timp cât are o condamnare definitivă şi irevocabilă şi este pe latura penală, nu ştiu cum aş putea să o numesc”. Vicepreşedintele Fănuţ Costea a mai spus că, în opinia lui, Liviu Dragnea ar ajuta partidul dacă ar renunţa la funcţiile publice. Văd că exemplul lor este molipsitor. 
Cinste unor astfel de socialiști ! 
Rușine, Țuțuianu !

ULTIMA ORĂ !

A apărut decodarea mesajului atât de incriminat pentru obscenitate !
MUIE PSD = Mișcarea Umanistă Împotriva Epidemiei PSD.

Toate bune ?



Sergiu Găbureac
gsm_as@yahoo.com
Tel.  0731 936.615 

Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu