Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 12 ianuarie 2018

PUPAT, PIAȚA DEPENDENȚII ! DE HOȚII !


Un nou sezon din VREMEA NEMERNICILOR 
(tablete ce pot crea un disconfort accentuat la nivelul neuronului)


 „Dacă era Partidul Național Liberal la Putere se întâmplau toate aceste măgării ?”

Lelea Safta

PUPAT, PIAȚA DEPENDENȚII ! DE HOȚII !

Nu pot trece la noul an, fără a subscrie că 2017 a fost cel mai prost an politic. Atât pentru Republica Fesenistă România, cât și pentru întreg eșicherul politic. Normal. Democrația fesenistă de cumetrie a dus țara în coada cozilor Europei civilizate ! Să nu fii în stare să ridici țara 27 de ani la nivel european e o performanță demnă de țări din lumea treia. În U.E. suntem singura !
Dacă prin anii 90 ai secolului trecut, noii nomenclaturiști (de fapt, vechii în mare parte și rubedeniile lor) făceau caz de lipsa de experiență a noii (!?!) clase politice, iar din 2007 tot insinuează că alții conduc destinele României (tehnică proletcultist-populistă destinată analfabeților), acum nu mai pot invoca nimic. Unii lideri, mai spălați și educați ai PSD, conștientizează tot mai mult pericolul imploziei partidului și doresc debarcarea derbedeilor politici. Ajunși lideri. Altfel partidul va avea enorm de suferit în viitorul apropiat.
Nu mai ține nici cu „alții ne vor răul”, nici cu „lipsa experinței politice. Se vede de la distanță cum grupul fesenist care a dat lovitura de stat (contrarevoluția din 22 decembrie, de la ora 18,30),  s-a transformat rapid într-o structură de tip mafiot, ajungând la sfârșitul anului 2017 să aibă aproape toate frâiele în cea de a treia republică. Mioritică. Mai e un licăr de speranță ! 
Vă amintiți „luminița de la capătul tunelului” ? Cam în acel stadiu ne aflăm. În toți acești ani românii au fost păcăliți cu tot felul de trucuri politice, cunoscute de mii de ani. Au început cu „apa otrăvită”, apoi, feseniștii au vândut nu doar izvoarele țării ! Au vândut tot ce se putea vinde !
Când au văzut că indivizi onești din afara găștii feseniste vor să se implice politic au venit cu celebra întrebare-eliminatorie: „Ce-ai făcut în ultimii cinci ani ?” Profesioniștii, vreo câteva milioane, au fost alungați spre alte zări, România rămânând la îndemâna derbedeilor politici, care nu s-au sfiit să o ocupe. Cu sprijinul analfabeților patriei !
Ce studii, educație, ce cultură, de unde onoare sau bun simț ? Scara valorilor a fost aruncată la gunoi. Noile criterii de promovare: mârlănia, tupeul, grobianismul, lăudăroșenia, îngâmfarea … Alde Codrin Ștefănescu, venit școlit de la PRM, s-a multiplicat instantaneu. E plin partidul de asemenea ipochimeni tari în clanță.
Statul e un prost manager.” O altă aberaţie, repetată obsesiv. Așa a început devalizarea țării de bunurile comune: peste 3.500 de obiective economice (fabrici, uzine, combinate, CAP-uri, IAS-uri), institute de cercetare, case de cultură, cinematografe, restaurante, magazine, terenuri, lacuri, bălți, palate, vile, păduri, parcuri ... 

Orice sursă aducătoare de profit a fost căpușată sau însușită de membrii găștii FSN. Numai din „mormanele de fier vechi” lăsat de Ceaușescu, după ce el însuși a distrus, după 1980, cea mai mare parte a industrei și agriculturii românești, s-a creat o clasă de înavuțiți. Din păcate, pentru a-și însuși un million de dolari, acești indivizi lipsiți de scrupule, au distrus, deseori, valori de miliarde !...
După ce au pus totul la pământ, alungând din țară, repet, milioane de români, au început cu „atragerea investitorilor străini”. La ce să mai vină străinii, când feseniștii au distrus totul ! Au venit doar acei investitori, interesați de profitul imediat cu risc minim. Marii investitori ne-au ocolit, când au văzut ce hultani se află prin birourile guvernamentale. Au apărut, în schimb, „investitorii strategici”, alți mafioți, cărora li s-au dat mai gratis, contra unor șpăgi grase, domeniile strategice ale țării. Trădarea interesului național, s-a petrecut sub nasul și protecția (!) serviciilor și Justiției ! 
Statul de drept”, formulă mult vehiculată, a fost o altă abureală fesenistă lansată prin gruparea băsesciană, trimisă noaptea de FSN cu misiune precisă pentru distrugerea Dreaptei politice. Astfel, s-a ajuns la o țară nici comunistă, nici capitalistă ! Banda criminală a lui Iliescu&Co. a creat o a treia cale ! O țară a țoapelor politice cu lanțuri de rubedenii de sus până jos.
Prin invocata „independență a Justiției” s-au acoperit toate marile hoții. Faci un an-doi de pușcărie și rămâi cu miliardele, formulă magică practicată ani de zile, albindu-se sute de rechini ai economiei românești și corupții din lumea politicii. Culmea, unii vin acum la televizor și dau lecții de moralitate ! Trăim, tot mai mult, într-o țară a paradoxurilor ! Est-europene / sud-americane.
 Când „lupta împotriva corupției” a trecut, printr-o minune,  din planul declarativ (teatral) în cel real, rețelele de tip mafiot au trecut la atacarea furibundă și aservirea totală a Justiției prin modificarea la comandă a legilor. Spre stupoarea întregii lumi civilizate, cu care jucăm aceeași horă în Uniunea Europeană ! Aud, deja, pe golanii politici mioritici cu celebrul slogan al „neamestecului în treburile interne ” ! Ca pe timpul ciuruitului !... 
Tocmai acum, când România înregistrează cea mai mare creștere economică (!)  postdecembristă, „băieții”, simțind că nu mai pot fura ca înainte, au reluat în brațe sloganul „Suntem o colonie ! Nu suntem lăsați să guvernăm !” 
Măi să fie ! Au majoritatea în Parlament, cum au avut, de fapt, în toți cei 27 de ani, au guvernul, au control total asupra administrării țării și tot ei se plâng că nu sunt lăsați să conducă !?! Oare sunt sănătoși la cap sau ne cred chiar tâmpiți ? Nu mai crede nimeni minciunile lor gogonate. Nici măcar cei 18% care au votat actuala coaliție a penalilor Dragnea&Tăriceanu.
Au promis marea cu sarea și după un an de guvernare, prima grijă a fost mărirea nesimțită a propriilor salarii și pensii. Nu s-a dat în circulație nici un kilometru de autostradă, nicio investiție mai de Doamne ajută, generatoare de locuri de muncă, ocupându-se obsedați doar de aservirea Justiției. Noaptea, ziua și profitând de funeraliile regale ! Exact ca în 1947, când tot tovarășii îl alungau pe rege, în numele poporului !...
Pentru a se salva, a câta oară, feseniștii re-re-revopsiți, pe Stânga și pe Dreapta, au scos din mânecă formula magică „statul paralel”, susurată, ca multe alte prostii, de consilierii străini. 
Angajați pe bani grei.
Se vede de la o poștă cine sunt, de fapt, paralelii cu interesele statului și ale poporului român. Bișnițarii României, cu dosare grele, se dau de ceasul morții să facă legi care să-i absolve de hoțiile lor. Văd că unii capitaliști de tip FSN își caută refugiul prin țările calde, iar SRI-ul și SIE nu-i văd când se urcă în avioane ! 
Să fie atât de virusate de ciuma roșie serviciile noastre secrete ?
Anul 2018, anul aniversării centenarului reîntregirii țării, este un an al clarificărilor multor lucruri ascunse sub preș de-a lungul ultimilor 70 de ani. Vor fi scoase la lumină multe adevăruri. Vinovații, care se știu de ani de zile,  vor fi oficializați și puși să plătească toate pagubele produse poporului român. Chiar dacă unii au dat colțul, se poate merge pe perceptul biblic „până la a patra spiță” pentru recuperarea jafurilor.
Chiar unii pesediști și aldiști sunt conștienți de acest lucru. Urmează să se lepede de marii pleșcari ai Contrarevoluției sau mor odată cu ei. Scrisoarea lui Bădălău va amorsa reașezarea partidului, care trebuia să se petreacă în timpul Guvernului Cioloș, timp acordat de Johannis tuturor partidelor pentru propria reformare.   
Spre bucuria noastră, la nivel planetar, în 2017 au punctat românii Simona Halep, numărul 1 în tenisul feminin, și medicul Adrian Bot, care a brevetat un tratament revoluţionar de vindecare a cancerului de sânge. Firma sa este cumpărată de gigantul Gilead cu 15 miliarde de dolari ! La negativ, pe lângă lanțul de eșecuri, înregistrăm premiera mondială a demiterii Guvernului Grindeanu de către propriul partid. 
În hohotele mapamondului politic ! 
Înțeleg că nici tudosianul nu se simte bine, deși circulă scenariul că dragnenianul ar avea mari probleme ! Penale și de partid.
Pe la alții, mai nimic nou în anul ce a trecut. 
Doar circul a fost mare prin unele locuri !
Trump cu „America First”, Xi Jinping cu „marșul cel lung”, Putin dă din colț în colț (a rămas și fără fondul de rezervă intrând în fondul de pensii, metodă preluată de la ai noștri hoți), Kim se joacă cu ruginiturile primite de la prieteni ș.a.m.d. Prin U.E., Angelica valsează cu Macron&Co., extremiștii își fac și ei numărul cu sloganurile arhicunoscute, islamiștii își dau arama pe față în noi formule de exprimare (inspirați de filmele de serie B), bitcoin-ul (o mare cacelama planetară !?!) prinde aripi de zmeu, în timp ce la noi leul are tuse convulsivă … S-a anunțat, deja, primul sfârșit al lumii pe 2018 !... E super bine !
Revenind la oile lui Daea, acestea așteaptă fericite finalul tentativei de încălecare definitive a României de către actuala gașcă fesenistă !
Văd că unii protestează non stop ! Nu era mai simplu să fi fost la vot ? A, uitasem, „n-avem pe cine vota” „toate partidele aceeași mizerie” formule feseniste susurate la urechile românilor ! Serios ? 
Îi dau dreptate analistei Lelea Safta. Cu Partidul Național Liberal, așa slab cum tot insinuează feseniștii manipulatori, sigur nu s-ar fi întâmplat toate aceste măgării. 
Cu voința boborului, însă, nu te joci ! Sărăcie a vrut ? Are. Hoție a vrut ? Are. Haos a vrut ? Are, din plin. Dezechilibrul politic de pe scena dâmbovițeană este extrem de greu de îndreptat. Urmează zile înnorate pentru biata țară. Războiul tudosian va fi cu multe victime printre secretarele și yes-man-ii promovați la bunul plac al dragnenianului ! Sau și Tudose va fi executat de kilerii partidului „social” și „democrat” ?!? 
Aud că va fi activat art. 7 al Tratatului de la Lisabona în privinţa încălcării repetate a statului de drept şi a independenţei Justiţiei de către Polonia !
Urmează România ?!?

N.B. Nu doar la noi sunt la putere paralelii, văd că și „grupul infracțional” din Bulgaria vrea să-și subordoneze Justiția, nu doar în Polonia sau Ungaria ! Te pomenești că funcționează o rețea de tip mafiot la nivelul unor foste țări socialiste ! Cum îmi tot șoptește de vreme bună lelea Safta ! Analista.

Toate bune ?
*:-h wave



Sergiu Găbureac 
gsm_as@yahoo.com,  Tel.0731 936.615
București


Un comentariu:

  1. Necușorule, îmi placi și fiindcă nu ți-o spun de amorul artei, îți trimit un interviu luat lui AZOR de către Antena, privitor la MUNCĂ, pe care au tot ridicat-o... de nu se mai atinge nimen de ea. La ora actuală a devenit o povară. Felicitări! Ai realizat un tablou cronologic PANORAMATIC, cu precizarea: filmarea o avem pe retina ochilor și în străfundurile memoriei noastre, care s-a obișnuit ca să îmagazineze RĂUL... din rău în mai rău, dragă Sergiule.
    MUNCA...

    Motto:
    „Pentru prosperitatea țării, să
    ridicăm munca pe cele mai
    înale culmi ale progresului!...”

    Într-o zi, Mărin Prescură,
    Când coborî de pe cal...
    Vede-n Deal, pe-o curmătură,
    Pe Azor trăgând la coasă,
    Asistat de un Măgar.

    „Doamne, ce este cu mine?
    N-am văzut așa minune!...
    De când m-am năcut, preasfite,
    Să muncească bietul câine,
    Iar Măgarul să se uite?!...
    Nu văd bine, ori n-am minte!”

    Merge-ncet, abia pășește...
    Vrea să-l vadă mai de-aproape:
    „Ia te uită... cum cosește!”
    - Bun lucru!... măi Azorică.
    - Bună, neică Marinică!
    - Nu-nțeleg ce e cu tine,
    Fânul la ce-ți este bun?
    - Vezi mata, dragă vecine:
    Nu-mi place să dorm în drum!
    Iarbă deasă, fain mohor...
    Vrei să se usuce-n câmp?
    La iarnă când poftesc zer,
    Iar Văcuța n-are fân...
    Cui să cer, iubit vecin?
    - Ce să zic?... Azor, te-ntreb:
    Dar Prian nu te ajută?
    - Cum să nu, doar la mâncare.
    - Pehlivanul... bagă-n burtă?
    - Dacă-așa-i lumea făcută.

    În loc de morală:
    Boi avem precum se știe:
    Îi vedeți, țara e plină,
    Munca lor e la slăvină,
    Vai, și trudec în veselie...

    INTERVIUL CU AZOR

    Întrebat de la Antenă:
    - Drag Azor, n-ai înbtrebat
    Cum vor rezolva problema
    Cu cei care stau în mat?

    - Cum să nu!... Am tot lătrat,
    Dar m-a înjurat jupânul:
    „Nu-i vezi cum dorm la SENAT?
    Și afară n-au dat unul...”

    Iar tu vrei ca să-i aslung!...
    Faliment ai vrea să dau?
    Dacă ei vor trage-n jug,
    De la cine bani să iau!?...”

    - Vă declar, în cotețul meu voi sta;
    Latru-n vânt, boii n-aud...
    Fân Văcuța va mânca,
    Lipăi zer, un lapte crud,

    Iar de trântori nici că-mi pasă,
    Dacăa sta vor cu țara...
    Să facă ce vor îi lasă –
    Munca le pare povară.



    RăspundețiȘtergere