Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 31 ianuarie 2017

LOVITURĂ SUB CLAR DE LUNĂ


LOVITURĂ BUNĂ SUB CLAR DE LUNĂ


În fapt de noapte, FSN (PSD&PDL + ALDE), distrugător al României de-a lungul celor 27 de ani, a dat lovitura de grație statului de drept.
La fel ca la Revoluție, când a declanșat Contrarevoluția tot la fapt de seară, ucigând sute și sute de oameni și rănind alte câteva mii pentru a se instala la Putere, așa au procedat și acum.
Pe furiș, fără a fi cuprinse în Ordinea de Zi a ședinței de guvern din această seară, șobolanii roșii au promovat, desigur la ordinul liderului suprem, cele două ordonanțe, atât de contestate de Justiția însăși și de către oamenii cinstiți din această țară. Astfel, liderii PSD&ALDE au legalizat hoția și bunul plac. O zi de doliu pentru națiunea română !
Așa cum feseneii ciolănari au distrus țara prin privatizările dezastruoase la adăpostul legii, distrugând mii de fabrici și uzine, așa cum și-au însușit sume exorbitante prin furturi la lumina zilei, așa cum același FSN și-a bătut joc de această țară frumoasă timp de 27 de ani prin cele două creații diabolice: PSD pe stânga și PDL pe Dreapta !
Am tot sperat că nu vor face acest pas sinucigaș ! E clar, Iordache de Caracal și-a servit stăpânii, dar sincer să fiu, nu-l credeam pe bănățeanul Grindeanu de o asemenea blasfemie. Să fie o asemenea hahaleră ! Pe obrazul Banatului s-a pus o uriașă pată.
Tonul de milițian al lui Iordache arată adevărata fața a mișeilor, care dețin acum majoritatea în Parlament și care au făcut un guvern de paie. Iordache a vrut să închidă gura presei prezente, care a sesizat instantaneu toată mișelia.
La fel ca la Revoluție, când a declanșat Contrarevoluția tot la fapt de seară, ucigând sute și sute de oameni și rănind alte câteva mii pentru a se instala la Putere, așa au procedat și acum.Pe furiș, fără a fi cuprinse în Ordinea de Zi a ședinței de guvern din această seară, șobolanii roșii au promovat, desigur la ordinul liderului suprem, cele două ordonanțe, atât de contestate de Justiția însăși și de către oamenii cinstiți din această țară. Astfel, liderii PSD&ALDE au legalizat hoția și bunul plac. O zi de doliu pentru națiunea română !Așa cum feseneii ciolănari au distrus țara prin privatizările dezastruoase la adăpostul legii, distrugând mii de fabrici și uzine, așa cum și-au însușit sume exorbitante prin furturi la lumina zilei, așa cum același FSN și-a bătut joc de această țară frumoasă timp de 27 de ani prin cele două creații diabolice: PSD pe stânga și PDL pe Dreapta !Am tot sperat că nu vor face acest pas sinucigaș ! E clar, Iordache de Caracal și-a servit stăpânii, dar sincer să fiu, nu-l credeam pe bănățeanul Grindeanu de o asemenea blasfemie. Să fie o asemenea hahaleră ! Pe obrazul Banatului s-a pus o uriașă pată.Tonul de milițian al lui Iordache arată adevărata fața a mișeilor, care dețin acum majoritatea în Parlament și care au făcut un guvern de paie. Iordache a vrut să închidă gura presei prezente, care a sesizat instantaneu toată mișelia.




România intră într-un conflict civil aberant cu proaspeții aleși de doar de 18% din totalul alegătorilor români. Ei nu înțeleg, că 18% nu reprezintă poporul român !
Chiar nu-și dau seama ce înseamnă să iasă în stradă 100.000 de mii de oameni ? Când pe vreme bună dacă ies câteva sute !
Îi tot dau cu poporul a ales, majoritatea a hotărât ! Care majoritate, mizerabililor ? 3,2 milioane de bieți români din care cvasimajoritatea nu pot înțelege conținutul unei fraze ? Pe care i-ați prostit de-a lungul timpului cu tot felul de scenarii apocaliptice ! Acesta-i tristul adevăr ! Oameni ținuți needucați tot de acest regim mișelesc în deceniile postdecembriste.
Vom ieși în stradă, cu mic, cu mare, până vom stopa aceste evidente apucături dictatoriale.
- Ce credeți ? Pentru o amărâtă sută de lei, poporul român va accepta dictatura unor semianalfabeți ajunși în posturi de mare responsabilitate în România ? Unde vreți să duceți țara asta ?
Unde sunt adevăratele valori ale țării ? De ce tace Academia Română ? De ce tac marii intelectuali și specialiști ai României, atâția câți mai sunt ?
Cum suportă Justiția un astfel de ministru ?
Ce se întâmplă cu televiziunile naționale ? Nu mă refer la cele vândute acestor canalii (RTV și Antena 3), care vor să scape de mâna Justiției cu riscul de arunca țara în aer ! Au reușit să distrugă orice urmă de Opoziție politică și acum cred că pot face orice în România !
Ei bine, nu-i așa tovarăși ! Veți plăti pentru toate fărădelegile făcute în această țară timp de 70 de ani. 
Gurul Brucan a avut dreptate, din păcate ! 
Abia acum se ridică țara ! 
România poată fi recuperată din mâna hoților, care au acaparat țara și pe Stânga și pe Dreapta. E timpul !
ULTIMA ORĂ !
Uniunea Europeană se autosesizează !
Să nu știe Juncker ce este, de fapt, organizația criminală FSN și creațiile sale PSD și PDL, care au ocupat atât Stânga, cât și Dreapta politică românească, mimând democrația vreme de 27 de ani ? Vremea nemernicilor !
De ce credeți că nu se confirmă nici acum, oficial, adevărul despre Contrarevoluția (lovitura de stat) din decembrie 1989, începând cu ora 18,30 ?
De ce credeți că s-a ajuns la o corupție generalizată în România și o sărăcire a poporului de neimaginat în istoria sa contemporană !
De ce credeți că nu pot fi destructurate rețelele mafiote de la nivel național și mai ales cele la nivelul județelor și local ?
De ce credeți că România bate pasul pe loc, fiind coada Europei și după de 27 de ani ?
E timpul ca românii să-și recupereze țara din mâna criminalilor feseniști !

N.B. Nu mi-a venit să cred cum tratează acest mârlan jurnaliștii, în direct, în fața unei țări întregi ! Parcă i-am revăzut pe Emil Bobu, Dincă, Postelnicu și alți foști miniștri și membri ai C.C. al P.C.R. !


Toate bune ?






Sergiu Găbureac 

gsm_as@yahoo.com,  Tel.0731 936.615
Bucureşti - 39


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu