Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 6 iunie 2016

HABEMUS PRIMĂRIȚĂ !


HABEMUS PRIMĂRIȚĂ !


Fum negru la Jilava ! Semn rău !?! Mai puțin de un sfert din alegătorii bucureșteni au ales Primarul General. Din start nu are legitimitate, dar cui să-i pese !?! O alianță cu Nicușor, cel cu toba spartă, e mai mult decât previzibilă. La nivelul consilierilor de strânsură. Se repetă scenariul cu PP-DD senzațional. Să vedem câți rămân fideli lui Nicușor până la toamnă. 

Imoralitatea și lenea arhicunoscute ale dâmbovițenilor au ieșit încăodată în evidență. Neprezentarea la vot tot un act imoral este. Te prezinți la vot și nu votezi vreun candidat. Anulezi votul. Astfel îți demonstrezi protestul față de calitatea slabă a candidaților. Față de lipsa reformării partidelor. Nu stând la mici și bere, cârcotind continuu. Nepăsarea lor s-ar putea să-i coste !
Primărița e moldoveancă ! S-ar putea să facă ceva. În ciuda mafioților dâmbovițeni. Au mai fost primari moldoveni care au revoluționat Bucureștiul. De la unul din ei a rămas și renumele de Micul Paris ! Da, ce știu miticii ?
Oricum, să nu-i mai aud cârcotind, cum le este prostul obicei ! 4 (patru) ani ciocul mic, iubitori de șobolani !
Măcar țara a mai șters din roșul triumfător, PNL-ul rămânând în parametrii obișnuiți, chiar într-o ușoară creștere ! Ardealul e tot mai liber de comunism. De aceea, Ardealul e în Europa iar restul României în Evul Mediu. Nu știați !?!
Orașe de prin Moldova, altădată roșii,  au devenit libere de șobolani !
La sate nu se poate vorbi de culoare politică. Acolo, clanul familial e la putere. Doctrina politică este o iluzie !
Cât despre Muntenia și Oltenia tot la roșu au rămas. Acum au vopsit și Capitala, unde Sistemul Mafiot dâmbovițean are rădăcini stabile !
Urmează liniștea estivală peste țară ! Nicușor pune batista pe tobă. Vara, nu-i așa, autoritățile „e în concediu” ! Parlamentarii „nu muncește” sunt în vacanță de o lună ! Acum revin, vor încerca a o mică lovitură de guvern și după vreo două săptămâni, din nou, la munte, la mare, prin cele țări exotice ale Terrei  ! Pe banii boborului ! Trai nineacă !
Vremea nemernicilor domnește încă peste țară ! 

Abia prin toamnă, după parlamentare se va mișca căruța. Până atunci, România, tot pe loc, pe loc, pe loc !
Guvernul tehnocrat ce se mai zbate, deși e sabotat mediatic din toate părțile de marele Sistemul Mafiot Român cu televiziuni de serviciu !
Trăiască nepăsarea !
P.S. Vrei alte tablete ? Ia de aici  http://blogulluigabu.blogspot.ro/

Toate bune,





Sergiu Găbureac
        gsm_as@yahoo.com,  Tel.0731 936.615
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu