Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 10 martie 2016

ASCUNȘI AU FOST și DIBUIȚI !



ASCUNȘI AU FOST și DIBUIȚI ! 

Mulți dintre martorii incomozi, ai celor care s-au perindat la frâiele Puterii, au dispărut ca prin farmec. Unii au dat „colțul” inexplicabil, altora li s-a înlesnit plecarea peste mări și țări. Printre alte oi ! C-așa-i în democrația originală ! Coruptă până în măduva oaselor !
Odată cu venirea tehnocraților, de care Sistemul Mafiot Român face mișto nonstop prin mass media avută la dispoziție, se produc minuni și pe palierul ascunșilor la ordin. În mai puțin de o săptămână, trei figuri grele dispărute în ceață au fost recuperate de Poliția Română, devenită peste noapte performantă !
Mai întâi a apărut locotenentul „sindicalistului” Miron Cozma. Un anume Beja, ortacul care știe multe din minunile mineriadelor „spontane” ! Omul nostru face imprudența să apară în țară cu doar câteva zile înainte de prescrierea faptelor sale. Mare tărășenie și aceste prescrieri ale faptelor comise ! Totul e să ai avocați isteți, care să speculeze toate breșele legislației-șvaițer și să tot lungească procesele până când vine sfânta prescriere.
Urmează acțiunea de filaj de la Paris și prinderea multisexualului Gregorian ot Bivolaru, guru MISA, bun prieten al urinistei Monica Macovei. Tocmai la un târg de carte ! Obsedatul vroia să achiziționeze un nou vraf de publicații de profil pentru astâmpărarea instinctului animalic exacerbat. După ce s-a dat bulgar, el fiind de fapt vulgar, prietena Monica o încercat manevră de scăpare a gurului în Parlamentului European. Noroc că a fost demontată. Manevra.
Vă amintiți ? A fost condamnat definitiv, în iunie 2013, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la șase ani de închisoare cu executare, pentru trafic de persoane și acte sexuale cu minori. Îl așteaptă un dosar la Curtea de Apel Cluj privind traficul de persoane, primul termen al procesului fiind stabilit pentru data de 10 mai a.c.
Nu trece o săptămână și este capturat, tot de Poliția Română, multimilonarul gunoier Florian Walter (fost Bușcă), patronul Romprest. Nevăzutul a fost prins în Dubai, unde se „ascundea” de vreun an.
Lista e lungă. Aștept și la alte arestări de senzație, pe alte parlele și meridiane ale lumii. Văd că se încearcă ca unii să fie, deja, declarați morți !?!
Urmează dezvăluiri ce vor duce la noi direcționări spre Beciul Domnesc, devenit Academie, cu toate secțiunile de specialitate.
Aud că Justiția română a decis soarta celui mai temut hacker român. Lasar Marcel Lehel (alias Guccifer) va fi dat pe mâna justiției americane. CIA&FBI nu se joacă întrucât omul nostru a spart conturile mai multor persoane publice, inclusiv ale lui Hillary Clinton, Jeb Bush sau Colin Powell.
Ah, era să uit și ... NASA !
Pentru așa ceva, la ei se dă 50 de ani de închisoare. La noi pentru că a spart contul fostului șef al SRI, George Maior, i s-a dat doar 7 ani de Jilava.
Cea mai tare știre care zguduie societatea este lovitura dată de Sistemul Mafiot Român, prin oamenii infiltrați în Parlament, care urmărea anularea probelor audio-video obţinute cu ajutorul SRI în dosarele aflate pe rol. Lovitura magistrală a eșuat. Cât pe ce ca o nenorocită de sintagmă neconstituțională „ori de alte organe specializate ale statului", din cuprinsul dispozițiilor art.142 alin. (1) din Codul de procedură penală, să întrerupă activitate de vânare a corupților României. Vigilentă Curtea Constituțională, vigilentă ! Aici a văzut imediat imixtiunea ! În alte cazuri celebre, a fost la fumat !
Oare cine să fi plantat cele 7 cuvinte salvatoare pentru penali în noul cod ? În mod premeditat. Așa se vede, de aici, din Piața Universității.
Datorită tehnocratei 007 Prună, DNA&DIICOT&Parchete își vor putea face meseria. Se va face transferul de tehnologie specifică de un miliard de euro (!), iar supravegherea tehnică dispusă de procuror va fi efectuată doar de „organul de cercetare penală sau de lucrători specializați din cadrul poliției". Cum este legal.
Geaba s-au bucurat Băsescu&gașca pesedist-pompistă crezând că-și vor salva mafioții aflați în vizorul DNA&Co. !
Până una-alta, Parlamentul ignoră în continuare Constituția împiedicând organul de urmărire penală să-și facă treaba. Încă un șparlamentar, Rizea, e scăpat de arestare. Să vedem cum va funcționa arma secretă ! Cauțiunea. Ultima a fost de peste 9 de milioane de euro, aplicată miliardarului de carton, Dan Adamescu, care a falimentat premeditat compania de asigurări ASTRA.
DNA, șo pe ei !

Toate bune !



 Sergiu Găbureac
gsm_as@yahoo.com,  Tel.0731 936.615
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu