Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 18 februarie 2016

Și dăi, și luptă !...


Și dăi, și luptă !...

Se configurează tot mai mult o lovitura suicidară pe care Sistemul Mafiot Român o pregătește ... Guvernului Cioloș. De ce suicidară ?
Să mă explic. România ajunsese în toamna anului trecut la o situație explozibilă. Pe toate canalele televiziunilor, care serveau cauza, se trâmbița continua creștere economică, însă la nivelul cetățeanului nu se simțea nimic de ani buni. Firimituri de 3-5%, care practic nu rezolvau nimic.
O schimbare la nelul executivului era iminentă, însă cu cine să o faci ? Niciun partid nu mai oferea garanția redresării bărcii, care tot ia apă de vreo 26 de ani. Găurită de tunurile mafioților români, sprijiniți direct de oameni infiltrați în toate structurile decizionale, epava abia mai plutește. Sute de miliarde de euro au fost jefuite, sute de unități industriale au fost distruse premeditat, prin mass media aservită insinuându-se perfid că neagra străinătate e de vină !
De altfel și complicitatea cu mafioții străini este mai mult evidentă. Astfel, toate partidele parlamentare și-au pierdut credibilitatea. Era nevoie de o persoană credibilă, care să astupe găurile bărcii și să o pună pe linia de plutire.
Așa s-a născut Guvernul Cioloș. Nu-I Albă ca Zăpada, dar a fost singura persoană credibilă dintre paparudele vehiculate în acele zile. Au recunoscut acest lucru înseși partidele, care l-au votat cu o largă majoritate. La instalare.
Sistemul Mafiot Român a simțit imediat pericolul și a sugerat boborului,  bolnav de scenarită, legătura schimbării cu nefericitul accident de la Colectiv. Paranaoia 100% !  
Guvernul format în mare viteză a avut câteva derapaje. Mai mult sau mai puțin controlate. Cioloș a arătat, însă, clar ce vrea, că știe cum să o facă și mai ales a arătat că e sensibil la semnalele raționale ale societății civile. Ceea ce nu le convine deloc mafioților. Personal cred că e mai bine că unii membri ai guvernului gafează și nu umblă cu fraze ticluite, cum se lucra pe timpul guralivului dr. Ponta ! Desigur, boborul ar fi vrut ca peste noapte să se schimbe totul, ceea ce este imposibil. Nu poți repara în câteva luni ce a stricat Sistemul Mafiot Român în 26 de ani, dar se observă  că lucrurile se mișcă. Totuși.
În tot acest timp, reformarea partidelor nu are loc. Ăsta fiind principalul obiectiv al instalării tehnocraților. Recredibilizarea partidelor. Pare imposibil. Compromișii nu fac pasul în spate. Totul băltește în această privință. În Parlament s-a ajuns ca pușcăriabilii să facă proiecte de legi !
Sistemul mafiot nu se lasă pregătind, zi de zi, noi și noi lovituri. Mass media de partid vorbește tot mai mult de dictatură !?! Dacă e vorba de dictatura Legii atunci nu am cum să nu fiu de acord. Și nu cred că sunt singurul !
Johannis este tot mai mult izolat de televiziunile știriste (B1, RTV și Antena 3) ! Evenimente de importanță națională și regională ale Cotroceniului sunt prezentate la și altele și deloc dezbătute ! Se repetă scenariul cu Emil Constantinescu ?!? După declanșarea aprigii campanii mediatice de discreditare a tehnocraților printr-o miștocăreală de Ferentari, mai nou amenință cu acțiuni de opoziție parlamentară. La ce ?
Oare nu intuiesc caracterul sinucigaș a unor astfel de activități sau își simt sfârșitul aproape și atunci doresc să se pună la adăpost (vezi și pensiile nesimțite pe care și le-au votat în ciuda opoziției generale a „maselor populare”). Nu-și dau seama că, orice ar face, pecetea li s-a pus definitiv pe frunte oriunde ar ieși în lume ? Până vor muri nu le va mai tihni nici traiul în vilele cu șpagă în temelie, nici mersul cu mașinile luxoase mânjite de hoțiile făcute ! Pentru că totul se plătește ! Așa e programul biblic (sic!. Altul nu există !
Vor fi priviți tot timpul ca niște ploșnițe urât mirositoare, care au distrus societatea românească și fibra morală a poporului român.    

P.S. Antenele știau demult timp că urmează evacuarea și ar fi, trebuit să-și pregătească mutarea într-o altă locație (înțeleg că au și făcut câte ceva în acest sens), dar nu a pierdut ocazia de face o adevărată isterie cu evacuarea din clădirile confiscate de Justiție în urma procesului ICA.
Lelea Safta poate fi invidioasă pentru scenariul derulat profesionist !
Chiar dacă nu-i mai cred pe cuvânt pe mulți jurnaliști de la A3, nu pot fi, însă, de acord cu modul în care au procedat anafiștii. Manechinul Senatului a avut inițiativa de a-l chema la ordine pe primul ministru. A fost o adevărată ședința de partid cu muștruluieli tovărășește și înfierări cu mânie senatorială. Cristina-fomista, soție de colonel MAI, a călcat până și prin străchini prezidențiale. Nici alți toarși-colegi, unii ușor penali, nu au fost mai prejos. Alții au dorit pur și simplu să apară la televizor, neavând nimic a spune. Clienții frecvenți ai Antenei 3 ar fi putut să se abțină de la cuvânt, intrând în „conflict de interese” ! Buni vorbitori cu exerciții îndelungate prin platourile tv !  Avocații nu puteau pierde prilejul de a nu-și exersa meseria ! Pe unii chiar i-am apreciat. Prostănacul nu și-a confirmat porecla punând în puține cuvinte degetul pe rană.  
La final, din dezbaterea parlamentară, am înțeles că „Operațiunea Antena 3” a fost pusă la cale în laboratoarele PSD&ALDE, aplicată chiar de fostul șef al ANAF-ului. Înainte de a fi demis ! Numit de cine credeți ? De Pinocchio !
Abia acum îmi explic întreaga regie cu zecile de mașini ANAF și comportamentul agresiv al purtătorilor citației de evacuare. Exact ca în anii '50 !
Prestația din final a premierului a fost la obiect, precis și succint în răspunsuri și chiar aplaudat. Fără floricelele cu care mă obișnuiseră acuzatorii. Acum știriștii au misiunea să-l hărtănească ! Și o vor face ca la carte. Mesaje de adeziune, mitinguri, declarații, solidaritatea presei străine, greva foamei ...  
Apropo, ce amestec au Johannis și Cioloș în toată povestea asta ?
Nu avem Justiție ? Nu este o Putere independentă ! Sau vor să fie ca pe timpul lui Ponta&Băsescu ?
*
Nu-i ciudat că deși pe locul I în Liga națională se află, de multe etape, echipa lui Șumudică, Astra Giurgiu, toată ziua pe canalele de sport se vorbește în exces de FCSB-ul lui Becali, o echipă aflată undeva pe locul al treilea ?
Constat că teamul este condus de tot mai mulți pușcăriași, creatori de lucrări științifice ! Însuși capo di tuti capi are o mare experiență căpătată la Beciul Domnesc. În ce țară democrată se mai petrece așa ceva, mass media dând o atenție excesivă foștilor pușcăriași ?
Asta spune mult despre moralitatea jurnaliștilor români. Acum s-au virusat și cei din sport. De la care aștept mai mult fair play !

Toate bune, 
 



Sergiu Găbureac

gsm_as@yahoo.com,  Tel.0731 936.615
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu