Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 7 septembrie 2015

STATUL ROMÂN - STAT MAFIOT ! (II)


                                                                                         Mai bine nu citiți ! De ce să vă afecteze conștiința ?

STATUL ROMÂN - STAT MAFIOT ! (II)

Justiția a fost din plin virusată. Efectiv, posturile au ajuns să fie împărțite pe piața mafiotă ca la piață. Unii și-au cumpărat singuri posturile, după care au trebuit să opteze în ce tabără intră. Nu ai un procuror independent, nu ai judecător cu coloană vertebrală !?! Toți au mape de serviciu. Una negră, alta albă ! Ca la noi, la români !
Imperiile baronilor, baronașilor, trepădușilor, slugilor, naționale și locale, sunt la vedere. Se știe că, bugetari fiind, nu aveau cum să acumuleze, legal, asemenea bunuri. Dar, DNA-ul a amușinat, de multe ori, exact în direcția contrară ! Unde-s cei 40 de incoruptibili care să controleze DNA-ul ? Unde-i procurorul încruntat, care să întrebe în fața camerelor de televiziune, cu zeci de metri de dosare alături, în ședință oficială: „- Unde-i flota, Traian Băsescu ?” sau „- De ce ai ucis, Ion Iliescu, atâția oameni ?”
Constituția a fost premeditat concepută astfel ca să poată fi veșnic siluită și interpretată după bunul plac. De multe ori ignorată pe principiul de bază al oricărei structuri mafiote „Așa vreau eu !”. Nu întâmplător „Cupola României”, Parlamentul nu dorește modificarea Constituției nici după 25 de ani ! Nici descentralizarea.
A apărut unul, care vrea un proiect de țară ! Da, când marele specialist Anghel Rugină ne vorbea în 1990-1991 de un plan de dezvoltare pe 20 de ani, de ce FSN-ul i-a dat cu flit ? Un program economic pe etape. Indiferent de cine venea la guvernare să-l fi aplicat cu metodele doctrinare ale partidului ales.
Însă, cum era să mai să fure gașca mafiotă ouăle de aur de sub cloșcă ?
Nucleul de mafioți, ce domină de zeci de ani Parlamentul, a reușit să facă tocmai acele legi, prin care s-au legalizat furturile și distrugerile de proporții inimaginabile (BANCOREX, BIR, Banca Agricolă, privatizări ale unor active de miliarde pe sume ridicole și în condiții umilitoare, retrocedări aberante în lei etc. etc.), albind, cu regularitate, capi ai mafiei ajunși în gura presei. Nu s-a dorit și nu se dorește sub nicio formă reforma administrativă, tocmai pentru a nu fi deranjate cuiburile structurilor mafiote înrădăcinate de ani de zile la nivelul județelor, municipiilor, orașelor și comunelor.
Străinii-democrați au tot așteptat să se limpezească apele, în timp ce străinii-mafioți au devenit partenerii mafioților români. Cu voia conducerii de partid și de stat ! Sistemul Cripto-Mafiot induce, periodic, senzația că străinii ne vor răul (în special din zona UE-SUA). Mulți zombi au marșat, devenind fani ai unor proteste, care s-au dovedit a fi simple focuri de paie. Cât s-a vorbit în media românească despre investițiile „curate” venite din spațiul ex-sovietic, împreună cu know haw-ul lor siberian ?  
Ăsta o fi marele secret al SCM ? Ca la Ceaușescu. V-aduceți aminte ? În timp ce odiosul o făcea pe viteazul, patriotul și independentul, prin 1967-1968, versurile imnului de stat ne comunicau clar, în orice ocazie festivă, direcția: „Te slăvim Românie, pământ părintesc / ... / Înfrățit fi-va veșnic al nostru popor / Cu poporul sovietic eliberator. / Leninismul ni-e far și tărie și avânt / Noi urmăm cu credință Partidul ne-nfrânt, / Făurim socialismul pe-al țării pământ.”
Asta până în 1975, dragi toarși și pretini, când imnul a fost înlocuit ! Doar imnul ! În realitate, ascultarea de Moscova a fost până în decembrie 1989. Și după ! Oamenii lui Iliescu și Băsescu știu de ce ! Rubașca e prea lipită de piele !
Când au văzut că mai există voci organizate contra sistemului „democratic” fesenist, au luat decizia infiltrării Dreptei politice cu cadrele sale de nădejde. PNȚ-CD a fost destructurat de ciracii lui Băsescu. Apoi se face „schimbarea la față” a Partidului Democrat, partid balama al PSD-ului, prin expedierea lui pe Dreapta. Într-o singură noapte ! Sub același col. Băsescu. Același personaj sinistru, Traian Băsescu, marinar-bișnițar, om de casă al securității, spală acum rufele mudare ale PSD-ului.
Lumea nu mai înțelege nimic ! Nimeni nu mai crede în nimeni ! Apropae niciun post de televiziune știrist nu mai este credibil. Toate promovează limbajul bulevardier, mahalagismul, mârlănia, kitsch-ul, îngălarea. Sunt scoși în față tot soiul de becaliani, udreniene, salamieni, tonciene ...  cu vocabular și comportament de cocalar. Circul înlesnește, de fapt, forțelor malefice dominarea scenei ! Vă dăm, nu vă dăm ... Zgomot, mult zgomot ! Când te trezești e deja prea târziu ! Sirenele au plecat cu banii și rămân nacealnicii !... Cu sperietoarea „Străinii ne-au făcut și dres !” și asigurarea fariseică „Nu ne vindem țara !” Parcă am fi în Prâslea și merele de aur ! Numai câ în rolul lui Prâslea e tot Zmeul !
Parlamentul României, singura putere abilitată de Constituție cu bunul mers al țării, poartă întreaga vină pentru tot ce s-a întâmplat în perioada postdecembristă. Lucru ce nu poate fi, nicio clipă, pus la îndoială. Au curs tone de injurii la adresa parlamentarilor. Niciunul nu reacționează, acceptând insultele de dragul avantajelor oferite de scaunul parlamentar. Până și parlamentarii se bălăcăresc între ei ! La televizor. În particular, sunt buni tovarăși de hoții și complici de tâlhării la drumul mare.

Avem cel mai penal Parlament din lumea civilizată ! Însă, pe parlamentari i-am ales noi, românii, nu străinii !?! La fel și pe consilierii județeni, locali sau pe primari ! Sute de primării sunt falimentare ! Președinți de consilii județene (baroni - să-i vezi cât de mândri sunt de supranume !), primari și consilieri fac cozi la declarații și Beciul Domnesc. Nu mai sunt bani nici pentru închisori noi ! Cu foehn și aer condiționat.
Circul mediatic e imens ! Sperietori breaking news se lansează la fiecare oră, însă, nimic concret !... Campania de primăvară, campania de toamnă, în rest liniște ! Vom mări, vom drege, vom face ! Aiureli !
Onoare ? De unde ? Citești CV-urile parlamentarilor și te crucești ! Nicio realizare notabilă (94%). În schimb, averile ilegale se văd din stradă, realizate prin siluinrea, din toate pozițiile a legilor țării. La vedere și la ore de vârf ! Mai vor și pensii speciale. Pentru nemuncă !
Justiția prin CCR, CSM, ANAF, DIICOT, ANI și mai ales DNA au ajuns instituții care spală la vedere corupții ! După ce trec, câteva luni, prin furcile caudine mafioții devin onorabili. După care televiziunile tabloidiotizante îi curtează, îi rebranduiește ! Vezi Băsescu, Udrea, Voiculescu, Roșca-Stănescu, Becali ...  Feciorul lui Cocoș a ajuns așa de rău că nu are bani să-i cumpere logodnicei inel !... Vanghelie nu-și poate vedea nou-născutul ! Udrea se remărită ! Lelea Safta plânge în hohote !...
Sigur, te întrebi cum au fost aleși asemenea hoți de un popor creștin (96%), cinstit (nu am date), educat (25%), sănătos la cap (45%) etc. ? Aleși cu repetiție. O dată, de două ori, de trei ori, de patru ori, iar acum își votează cu nerușinare pensii speciale, fără vreo contributivitate financiară. Mult clamată și inexistentă ! Ori contributivitatea și solidaritatea sunt doar pentru prostime, care mai mârâie din când în când pe marginea șanțului rețelelor de socializare ? O parlamentară fomistă se miră „Vai, cum să merg la serviciu cu taxiul ?!?” Cucoană, în alte țări, superbogate, prim ministrul merge cu bicicleta la serviciu !
A început un nou an bisericesc ! Mă rog bunului Dumnezeu să le dea minte și un dram de cinste politicienilor noștri ! Nu sănătate cum tot aud, duminica, la biserică. Apoi, în funcție de realizările lor pentru popor și comunitățile locale, Managerul șef să le dea și sănătate. Aștept să se termine cu scandalul, să se facă în România și lucruri concrete: revizuirea Constituției, reforma și descentralizarea administrativă, reunirea neamului românesc ș.a.m.d.
Justiția să lucreze la foc continuu ! Văd că Sistemul Cripto-Mafiot Român a primit încă o lovitură ! Grea. După jovialul primar general prof. univ. dr., intelectual al României (!?!) „Nu suntem, doamnă, toţi neam de hoţi şi de derbedei !”, aștept să urmeze Traian Băsescu, Ion Iliescu, Victor Ponta și încă 13.843 de rapandule politice, ce trebuie să răspundă în fața legii pentru jaful țării din ultimii 25 de ani !
Vreau o statistică pe județe: câți profitori au fost condamnați definitiv până acum și la cât se ridică, în euro, recuperările din miliardele, tot de euro, furate și părăduite până acum ! Asta, ca să cred că Justiția nu-i doar o spălătorie publică ! Cer prea mult ?
DNA, șo pe ei ! Fără milă ! (va urma)

Toate bune,







Sergiu Găbureac
VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
gsm_as@yahoo.com,  Tel.0731 936.615
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ?
O rezolvăm împreună. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu