Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 24 iulie 2015

TRĂIASCĂ ISTERIA !



TRĂIASCĂ ISTERIA !

Dacă te rezumi la a citi titlurile mesajelor din mass media, crezi că în România e în plin război civil, iar planeta se scufundă: „Lovitură năucitoare pentru Johannis !”(RTv),  „ATAC FURIBUND !”(A3), „Mesajul ÎNFIORĂTOR ...”(RTv), „Palatul Cotroceni ar avea un plan B” (DIGI 24), „Vești crunte pentru KLAUS IOHANNIS !”(A3), „Lovitură de TEATRU ... Veste DUREROASĂ de ULTIMĂ ORĂ”(RTv), „Băsescu, un nou atac la Iohannis”(dcnews), „Victor Ponta, mesaj de ultimă oră pe Facebook.”(A3), „Ești un cocalar ! Să-ti taie ăia capul...”(RTv), „Carmen Iohannis și-a angajat al patrulea creator de modă !”(B1), Victor Ponta, ATAC NECRUȚĂTOR la Klaus Iohannis”(A3), „Răsturnare de situaţie în PSD”(Realitatea Tv), „LOVITURĂ DURĂ pentru IOHANNIS !”(RTv), „Mișcarea de care se temea FMI”(A3), „BULUCEALĂ pe scaunul lui Ponta.”(A3),  la care revin, periodic vechile teme-sperietori „meteoritul, vine meteoritul !”, „canicula / vijelia - cod galben, roșu”, „violul”(acum în grup organizat), nu mânca, nu bea, ia aia și ailaltă că te vindecă ... și uite așa nici nu știi când trece ziua !
Medicii constată, zilnic, alte sute de atacuri de panică, indivizi care o iau razna cu gânditorul, apariția de noi pacienți la Bălăceanca. Mii de indivizi își aplică tratamente după urechea tv, aglomerând, apoi, spitalele !
Nu vi se pare ciudat ? Mass media de partid și de stat a resuscitat la paroxism cazul violatorilor de la Vaslui, mega Moscheia, a inflamat rețelele de socializare, pe cei din fața televizoarelor. Câțiva amețiți de isteria jurnaliștilor iresponsabili ies prin Piața Universității ...
Dana, credeam că ești una din puținele persoane echilibrate de la ANTENA 3. Ce treabă are soția lui Johannis în cazul violatorilor de la Văleni ? E o simplă persoană privată, așa cum au fost soțiile lui Iliescu, a lui Constantinescu și a lui Băsescu. Ce sunt mârlăniile astea fără niciun rost ?
Apare și Măruță, unul din gunoaiele tv ale României, care a contribuit din plin la exacerbarea instinctelor animalice, promovarea subculturii și distrugerea fibrei morale a milioane de locuitori ai României ! Din păcate, nu e singurul !
Apropo ! „49 de gay s-au oferit voluntar să reeduce banda fotbaliștilor din Văleni (Vaslui) dominată de instincte animalice sexuale. Într-o lună îi va aduce pe calea cea bună !... Nu le va mai trebui sex cât vor trăi ! Cui pe cui se scoate !” O știre beton, nu ? Demnă de cocalarii presei românești.
Să le fi dat Sistemul Cripto-Mafiot misiunea îndobitocirii națiunii ?!?
Babele leșină la știrile apocaliptice mediatizate din oră-n oră ! Cimitirile patriei devin neîncăpătoare ! Cei mai tineri își iau lumea-n cap. E bine ?
De fapt, toți acești așa ziși ziariști, vreo 20 la număr și vreo cinci posturi tv, constituie un grup infracțional extrem de periculos. S-a autosesizat cineva din puterile care conduc România ? Unde-i Academia Română ? N-am auzit până acum nicio reacție a instituțiilor de profil.
Să fie asta Democrația ? Știam că are Democrația, e drept cea capitalistă, are norme de moralitate, disciplină, comportament public ...
Între timp, pe tăcute, președintele Johannis promulgă lege după lege pentru mărirea salariilor și pensiilor unor categorii suspuse societății românești. Parcă am fi pe timpul lui Ceaușescu ! Auzi, pensie la 80% din media salariului pe ultimele șase luni de activitate înainte de pensionare ? Și unde-i contributivitatea ? Sau asta-i numai pentru prostime, ignorată de același președinte în privința  cererii legitime de a avea numai 300 de șparlamentari !?!
Și câtă speranță ne-am pus în bietul primar de Sibiu !?! Se pare că nu-și poate depăși condiția ! Păcat ! Așa cum Băsescu nu și-a putut depăși condiția de marinar-bișnițar sau Iliescu pe cea de comunist. Fiecare criminal în felul său.
Ați sesizat șmecheria cu salariile ? Ne întoarcem la salariile ceaușiste ! Cei din aparatul opresiv și decizionale, salarii babane, iar civilizatorilor ... promisiuni ! Măcar pe timpul ciuruitului exista paritatea de 1/9 dintre cel mai mic și cel mai mare salariu. La stat ! Vezi Legea 57/1974, legea retribuirii după cantitatea şi calitatea muncii pe ... „Democrații” posdecembriști au împins-o la 1 / 22 !
Cu siguranță, în spirit de „solidaritate” cu cei care muncesc ca instituțiile civilizatoare (învățământ, biblioteci, sănătate) ale statului să funcționeze. La cota de avarie. Cu efecte dezastruoase la nivelul poporului. Noroc că Biserica e instituție privată, altfel era și ea pusă pe butuci cu managementul de stat ! E singura care mai menține moralul credincioșilor.
În astă vreme „fanii de partid” se ceartă între ei arătând, doar pe ce li se livrează de tembelviziuni, a cui hoți sunt mai șmecheri. Să nu știe că toți decidenții postdecembriiști fac parte din aceeași gașcă ?
În rest, teatru ieftin pentru aburirea celor care se mulțumesc, odată la patru ani, cu pungi, găleți ... O țară de asistați social !
Cel mai ușor de manipulat !
Trăiască Sistemul Cripto-Mafiot !
Așa ceva, Evropa n-a mai văzut !  

ULTIMA ORĂ

În sfârșit, PSD scapă de clanul mafiot Ponta, cu tată socru penal în coadă ! De data s-a acționat inteligent. Fără mare tărăboi, civilizat ! A rămas cum a zis bătrânul Ilici. Ponta nici nu avea ce căuta în fruntea PSD, dar cine să-l fi ascultat atunci ? Datoriile la partid sunt de acum publice. O bagatelă de 32 de milioane de lei ! Vom vedea, curând, realizările ascunse ale premierului-plagiator ! Să fie similare cu ale lui Tăriceanu ? Văd că se tot laudă cu rezultatele ! Plagiate în mare parte !... Liberalii știu de ce ! La Ponta se vede aceași școală, urmată și de  col. Băsescu ! Acelaș limbaj, comportament extremist. Păgubitor !
Pentru salvarea PSD era mai mult decât necesar ca Ponta să fie înlăturat ! Dragnea, cât o fi el de mafiot sau nu, are dreptate ! De ce trebuia să demisioneze Ponta ? Pentru hoții, plagiat, megalomanie, falimentarea unor întreprinderi de stat, infatuare, mârlănie, minciuni, minciuni, minciuni ! Are 7 (șapte) dosare penale ce așteaptă finalizarea. Nu câte are Băsescu, el nu poate fi depășit vreodată, dar sunt șapte (7) ! Totuși ! Până la urmă Pisicul extremist se va refugia în Rusia. Sau Turcia !?!
Zgonea, colegul lui Michel le Brave, a simțit perfect pericolul menținerii lui Pinocchio !
Dacă avea onoare, Ponta trebuia să demsioneze imediat după ce a pierdut alegerile prezidențiale. Acum, imaginea PSD e grav afectată de micul Titulescu. Cu adevărat mic-mic. Toți socialiștii din Europa i-au întors spatele.
PSD-ul are câțiva oameni remarcabili, onești. Cu onoare. Cătălin Ivan pare a fi cel mai bun produs al PSD: educat, cult, socialist cu alură europeană, nu moscovită. Să vedem cum se va orienta noua generație de socialiști români.
Aștept același lucru să se petreacă și la PNL. Reformarea partidelor trebuie făcută până la sfârșitul anului. E nevoie de o Dreaptă puternică, așa cum România are nevoie și de o Stângă puternică. Europeană !  O clasă politică profesionistă. Oameni politici, nu politicieni !
 Reamintesc esența documentului O ROMÂNIE EUROPEANĂ adoptat de câteva sute de protestatari din PUB în februarie 2013: guvern de tehnocrați, reformarea partidelor și alegeri anticipate. Asta e soluția corectă !
În multe privințe, cererile de atunci sunt de actualitate și acum !
Anticipatele bat la ușă ! Să se încheie VREMEA NEMERNICILOR
Noapte bună, deși e dimineață, prânz sau seară !
Mă duc să văd un film horror, până încep canalele circul unei noi zile de iulie. Canicular !
DNA, dormi ? Fă-te că muncești !

Toate bune,

 
Sergiu Găbureac
 

gsm_as@yahoo.com, Tel. 0731 936.615 
Informația, o problemă ?
O rezolvăm împreună.


 

Distribuiți ! Distribuiți ! Distribuiți !
Să se vadă că ne-am eliberat de frică !

 

Un comentariu: