Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 1 iulie 2015

Scrisoare deschisă către Angela Merkel și Barack Obama



Angela și Barack,
Voi nu înțelegeți că „aleșii” României, aleși, prin metode specifice mafiei, sau numiți în funcții de decizie (prin aceleași metode) sunt toții din aceeași gașcă ?
Au fost infiltrați din timp, pe Stânga și pe Dreapta, cu ani în urmă de Sistemul Cripto-Mafiot (SCM) al tătucului Iliescu (via Moscova). Unii îl numesc comunist !
„Aleșii” simulează de ani buni că pe scena politică românească se luptă Stânga (socialistă) cu Dreapta (capitalistă). Fals ! E doar circ politic sub ciupola Parlamentului și alte „cupole”. Pe dedesubt e frățietate deplină !



România e coruptă până în măduva oaselor ! Furată nu de străini, cum sugerează chiar aleșii, ci chiar de ei ! Distrusă și abandonată în numele „interesului national”, cum spune un  general, care nu știe ce e armata !
Mi-a trebuit ceva timp să înțeleg cum stă, de fapt, realitatea. Românească.
Am sperat că Johannis va fi diferit. Se pare că nu e.SCM-ul l-a promovat. pentru că e șantajabil. Sau cel puțin așa i-au pus pecetea. Ca pe toți ceilalți aflați în funcții de decizie. Toți sunt șantajabili.
Singurul diferit a fost Crin Antonescu, eliminat rapid, când păpușarii au văzut că nu-l pot șantaja, că e vertical și tare în clanță. Televiziunile sub acoperirea și-au făcut pe deplin datoria ! Antena 3, RTv și celelalte au fost tot timpul aici și au manipulate la greu prostimea. Chiar și prostimea intelectuală !
Mai sunt câțiva verticali, care vor fi îndepărtați în cel mai scurt timp.
SCM va triumfa pe deplin ! Pentru mulți ani ! Ceaușescu poate fi fericit !
Doar voi, U.E. și Unchiul Sam, zice lumea, mai puteți face ceva. Nu prea cred ! Acum, știu că aveți probleme mult mai mari, decât o țară rămasă în feudalism. Ca mentalitate. Lucrurile se vor schimba și în România, inclusiv reunirea neamului românesc, dar mai târziu, când va crește noua generație. Mă bazez pe conflictul între generații. Așa a fost și în 1848.
Nu masele populare au făcut istoria în România, cum s-au petrecut lucrurile pe la alții, ci fiii bogătașilor vremii au făcut schimbările (sic!). Când au văzut cum arată lumea civilizată. Paradox ! Fiii corupților de acum vor salva România de mâine !
Istoria se va repeta, pentru că românii nu au învățat din greșeli !
Nu au înțeles că VOTUL e mai tare decât GLONȚUL !
Ca să înveți trebuie să știi carte ! Iar noi avem o țară cu 40-50% analfabeți și semianalfabeți. Nici cu sănătatea nu stăm strălucit. Mai mult de 40% dintre români am mari probleme de sănătate !
De peste 30 de ani acești doi factori civilizatori, generatori de evoluția unei națiuni au fost sugrumați cu premeditare de cei aflați la cârma României.
Avem un popor, unii îi zic deja populație, bolnav fizic și mental. Cei cu putere de muncă (câteva milioane bune - nici măcar lucrul ăsta nu-l știm cu exactitate, de fapt nici nu mai știm câți suntem) au plecat unde au văzut cu ochii.
Și-au dat seama că în România nu e de trai și nu le va fi recunoscută niciodată valoarea și calitate de om.
Asta nu înseamnă că voi abandona lupta, deși sunt conștient că România nu mai are șanse de a fi la nivelul unei țări cu adevărat europene prea curând.
Cu aceeași considerație,
Sergiu-Marian Găbureac din România de Jos

P.S. Am găsit postată această imagine, care demonstrează cât de creduli sunt unii manipulați de sistemul mafiot. Adică, Ponta să-l aresteze pe Ponta ! C-așa-i la mafioți !
Vă trimit și penultima mea carte VREMEA NEMERNICILOR postată pe
http://issuu.com/emanuelpope/docs/14.12_gsm_carte_vremea_nemernicilor
http://melidonium.ro/wp-content/uploads/2015/01/VREMEA-NEMERNICILOR.pdf
 Pot să o trimit și pe suport hârtie, dar așa e mai ușor de făcut traducerea în germană și engleză. Există tehnologie de ultimă generație !
Poate că ați și frunzărit-o !?!
Toate bune,
GSM

N.B. Victor Ponta se mândrește cu realizările mărețe ! Se „mândrește”, cumva, și cu creșterea datoriei externe cu încă 11 miliarde de euro, creșterea deficitului bugetar, creșterea șomajului sau creșterea euro ? Se mândrește și cu starea învățământului și a sistemului sanitar ? Și, mai ales, cu minciunile sfruntate pe care le rostește până și de la Istanbul, unde a fugit să-ți pună piciorul în ghips ?
Mă bucur pentru militari, apărătorii de nădejde ai României că li se dau pensiile speciale înapoi ! Mă întreb, însă, când vor fi instituite pensii speciale pentru cadrele didactice și sanitare, care sunt, cu adevărat, factorii civilizatori ai unei țări. Bineînțeles, în funcție de rezultatele pozitive de-a lungul activității lor profesionale și nu pentru dormit sau rezolvarea problemelor personale. Vezi măsura abuzivă a pensiilor speciale pentru șparlamentarii României, unde au fost băgați toți „aleșii” în aceeași oală, în realitate cei mai mulți aducând mari deservicii propriilor alegători și țării.
Nu-i corect, tovarăși !
P.S. De săptămâna viitoare intru în vacanță dpdv al comentariilor politice. Rămân celelalte domenii.
Nu mai înțeleg nimic din politica actuală. Sunt total debusolat. Vreau să treacă un timp, să văd dacă am judecat corect. Ceva nu sună bine ! Săraca, Românie ! Eminescu avea dreptate în articolele și poeziile sale social-politice, unele fiind mai actuale decât la data când au fost scrise ! „Să-i împarți în două cete ... ” Să fie chiar toți în aceeași troacă manevrată de Sistemul Cripto-Mafiot, condusă de șobolanii roșii ?!?
Toate bune,

 
Sergiu Găbureac

VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
http://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3,
gsm_as@yahoo.com, Tel. 0731 936.615 
Informația, o problemă ?
O rezolvăm împreună.
   




Distribuiți ! Distribuiți ! Distribuiți !
Să se vadă că ne-am eliberat de frică !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu