Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 11 iunie 2015

DELETE & REFRESH !



DELETE & REFRESH  !

Un amic din Piața Universității 2013 îmi amintește, ușor iritat, că am votat USL. Corect ! Am votat proiectul USL. Nu PSD, nu PNL ! Atunci, proiectul era necesar pentru înlăturarea infiltratului Sistemului Cripto-Mafiot (SCM) pe Dreapta. De fapt, tot un membru al stângii FSN-iste, cu CV de mafiot 100%.
Parlamentul a devenit, astfel, ilegitim, iar guvernul toxic. Și tot mai penal !
Alegerile anticipate sunt singura soluție pentru a pune capăt crizei politice declanșată zilele acestea și care în ciuda zidului de monolit al baronilor în jurul conducătorului iubit se va accentua în lunga vară fierbinte.
După ce USL-ul a sucombat la ordinul păpușarilor, PDL-ul spărgându-se în mai multe cioburi, talibanii regrupându-se în PMP-ul udrenian, un alt proiect a devenit prioritar. Unificărea Dreptei.
Principalul reproș al Stângii monolite era că Dreapta nu e unită. Era o realitate, ce avea oarecare acoperire. Cum să existe, dacă pe Dreapta fuseseră infiltrați, la greu, oamenii SCM-ului în frunte cu demisul național ? Și în prezent mai sunt în noul PNL multe rămășițe. Plantate din timpuri iliesciene.
După mișcarea politică de unificare necesară, deși riscantă, Dreapta are, în sfârșit o singură voce. În ciuda reactivării agentului de influență, PMP-ul băsescian este tot mai izolat, udreniana trecând pe la Beciul Domnesc, ca mulți alți mulți infractori ajunși, temporar, la vârful Puterii. Punerea pe tapet a cazului Ponta-Münchausen, legat ombilical de fratele potlogar Dan, căpitan de autostradă, încinge plaja politică românească. Socialiștii sunt obligați să-și apere capo de tutti capi. Constituția și bunul simț, devenind cârpe de spălat cadavrele politice. Paradoxal ! Cu cât este „mai salvat” de șobolanii săi șparlamentari și baronii locali, cu atât Pinocchio va dispărea mai rapid de pe scena politică !
Sper ca PNL-ul să se curețe în timp scurt. Să scape de șobolanii roșii vopsiți portocalii, ca și de liberali dalmațieni. De fapt, deratizarea politică e o problemă generală. A tuturor partidelor din România, inclusiv a ong-ului UDMR, ce defilează ca partid, deși maghiarii din România au propriile partide !
Cu siguranță, Predoiu nu va fi prim ministru. Chiar și el a înțeles acest lucru. E doar joc de glezne. De fapt, acum, nu e nevoie de un guvern PNl, ci unul de tehnocrați și alegeri anticipate. Parlamentare și locale. Repet. Am votat, ca mulți alții, USL ! Nu PSD. Cum USL-ul e împăiat, parlamentul rezultat din acele alegeri este ilegitim, ca și guvernul !
Pentru rezolvarea crizei politice tot mai adânci, cu urmări economice previzibile, urnele sunt singurele care îi pot pune capăt.
Constat că Ponta a ajuns să copieze până și graficele de succesuri ale lui Ceaușescu, în timp ce datoria externă urcă pe culmi de neatins pentru acele timpuri ! Iar deficitul țării sporește, sporește ! E din ce în ce mai bine !
Comportamentul premierului Copy Paste, identic cu al marinarului-bișnițar, ajuns pentru două cincinale „șef de stat”, nu mă miră deloc. Același discurs, aceleași fraze ! Amândoi, semănând cu ciuruitul aflat pe ultima sută de metri ai puterii discreționare. Nu mai miră pe nimeni că demisul și pisicul erau înțeleși pe dedesubt, în public certându-se de mama focului.
Pentru distracția și aburirea boborului !
Cât despre imaginea României, ce să mai afecteze ? Și așa suntem considerați cretinii Europei ! Din punct de vedere politic. Ce se întâmplă în România confirmă, de fapt, ceea ce Europa taxează de multă vreme. Șobolanii își dau, din nou, în stambă ! Olanda, porta vocea U.E. ne anunță blocarea la mantinelă, pentru o lungă perioadă de timp, intrarea în spațiul Schengen. În Europa adevărată ! 
Planeta democratică râde și cu spatele de fanfaronii noștri. Politici. Care ne tot amenință cu Moscova !...
Tot vine 13 iunie, când bătrânul Iliescu, cu voia Moscovei, și-a ucis, ca și la Revoluția confiscată, proprii semeni numai ca să rămână la putere.
Dar Justiția nu vede !
Cu votul din Camorra deputaților se împiedică Justiția să-și facă treaba. De fapt se repetă scenarii cunoscute. Unde, ați văzut la americani vot secret în parlament. Cum, să nu știu cum a votat senatorul sau deputatul pe care l-am votat ? Asta-i democrație ?
Ne aflăm într-o premieră mondială pentru o țară ce mimează democrația. Cu un premier urmărit penal ! Noi suntem români ! Urmașii dacilor !?!
Abia acum criza politică s-a declanșat cu adevărat. Urmează o nouă vară fierbinte ! A câta ? Nu vă atingeți de penalul nostru iubit !..., strigă la unison șobolanii mafioți. Văd că se adună mii de șobolani care să interzică votul prin corespondență. Cu siguranță, moțiunea de cenzură pe acest subiect a Opoziției nu va trece. Cum să fie șobolanii de acord cu așa ceva.
În criză economică ne-a mai băgat Băsescu cu gașca lui de nenorociți. La câtă finanțare europeană aveam, trebuia să trecem fluierând pe lângă criză. Guvernul Boc (în realitate, Băsescu) nu a fost în stare să tragă GRATIS fonduri de miliarde de euro pentru mari proiecte: autostrăzi, metrou, canal Dunărea- București, sisteme de irigații, investițiiîn turism, agricultură, industrie care generau locuri de muncă și duceau la creșterea consumului, implicit a a nivelului de trai. Situația e aproape în același punct.
Trăiască noua victorie a Ssitemului Cripto-Mafiot asupra democrației și poporului român !
Culmea ! Cum s-ar fi așteptat neamțul să voteze șparlamentarii SCM ? Ce spera Johannis ? Ca aleșii socialiști să aibă vreo tresărire de conștiință ? Ăștia o vând și pe măsa ! Televiziunile roșii au luat foc ! Interesul național !? Aiurea ! Să piara țara, doar ei să se salveze.
Tot Justiția trebuie să rezolve problema. Ca infatuatul Ponta mai sunt câteva mii bune de penali. Sistemele mafiote din județe colcăie de șobolani roșii, dar și de alte culori. DNA, șo pe ei ! 


Pilula destresantă 


- Soră, spune-mi te rog, ce avem de făcut azi ?
- La început două operații ușoare ! Un pacient de la un accident frontal de mașini și un pacient cu traumatisme din construcții. Apoi o operație mai dificilă: un soț care a refuzat să spele vasele !...




 Toate bune,



Sergiu Găbureac

VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,

gsm_as@yahoo.com,  Tel.0731 936.615
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ?
O rezolvăm împreună.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu