Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 6 iunie 2015

DEBARCAREA din VICTORIA



DEBARCAREA din VICTORIA

Stranii coincidenţe ! Aniversăm debarcarea din Normandia odată cu începerea debarcării primului ministru Victor Ponta. Şi, la intern, Ziua învăţătorului ! Era cât pe ce să pierd căderea în direct a celui mai penal prim ministru român din toate timpurile, fiind într-o raită prin Europa. Vestea a căzut ca un trăsnet la plecarea spre târgul colecţionarilor de la Braşov. Pe drum, cei patru părerologi din Meganul amicului Şerban, lansau, la foc automat, scenarii după scenarii. Cu urechea la radioul de la bord.

Se tot punea problema înlocuirii lui Pinocchio de mai mult timp şi sincer să fiu mă aşteptam ca evenimentul să aibă loc prin septembrie. Lucrurile s-au precipitat odată ce Parlamentul ilegitim a refuzat, în ciuda evidenţelor, prin tertipuri ce au sfidat bunul simţ şi legislaţia în vigoare, ridicarea imunităţii unui alt parlamentar penal Dan Şova. Miruitul. Fratele de cruce şi potlogării al premierului.
Sistemul Cripto-Mafiot (SCM) a declanşat de ceva timp operaţiunea de izolare / eliminare a preşedintelui Johannis. Pentru păstrarea Puterii sistemul este în stare să ucidă oameni. Aşa cum a mai făcut în ultimii 26 de ani. În acest joc, premierul este o piesă importantă. E ca un domino. Căderea prin Parlament a lui Şova ar fi condus direct la eliminarea lui Ponta. De aceea s-au utilizat toate mijloacele pentru păstrarea libertăţii ministrului infractor.
A venit vinerea neagră în care pisicul s-a furişat discret la DNA pentru a răspunde la ceva întrebări. La ieşirea lucrurile iau o turnură demult timp aşteptată. Ponta este oficial urmărit / suspect penal pentru numai puţin de 17 infracţiuni, care de care mai gravă: fals, uz de fals, spălare de bani, trafic de influenţă. Plus găinăriile de toate zilele: plagiat, furt intelectual, furt de program politic !...
V-aţi fi aşteptat ca în primii zece paşi de la ieşirea de la DNA, Viorel-Victor să anunţe depunerea demisiei, aşa cum singur declara în urmă cu vreo câteva luni. În caz că va fi urmărit penal.
Da, de unde !?! Doar ne aflăm în ţara bunului plac, unde urmaşii comuniştilor de ieri procedează la indigo ca mulţi alţi politicieni. De doi lei ! Hoţi, mincinoşi şi trădători / traseişti. Cum să dea plagiatorul-penal dovada bunului simţ, când nu are o educaţie sănătoasă ? Politică. Doar a fost crescut sub aripile lui Iliescu şi Năstase. Până şi mama lui a rămas stupefiată de unele decizii ale fiului.
Din punctul ăsta de vedere, Liviu Dragnea a dat lecţii !
Intervenţia preşedintelui Johannis, în prevenirea unei crize politice de amploare, a fost fermă. A mai făcut un pas !
Neamţul nu a ţinut discursuri sforăitoare pe acest subiect. A subliniat răspicat ce se poate întâmpla şi ce trebuie să facă singurul premier plagiator din Europa.
Cu cât Copy Paste va întârzia să facă gestul corect, cu atât PSD va avea mai mult de pierdut. Nu ştiu câţi pesedişti conştientizează acest lucru. La cât de pătaţi sunt, m-aş mira să aud vreo voce care să exprime adevărul.
Noaptea este, însă, un bun sfetnic. Întâlnirile de taină sunt la mare căutare în acest weekend. Şi la Dreapta, dar mai ales la Stânga eşicherului politic.
Soluţia cea mai bună a momentului este un guvern de tehnocraţi şi declanşarea alegerilor anticipate. Locale şi parlamentare.
Nu întâmplător legile electorală, reformei administrative şi propunerile de modificarea Constituţiei, care trebuiau legiferate până acum, au fost cu premeditare amânate. Circul, girat de păpuşarii SCM, continuă !?!

ULTIMA ORĂ !

Declaraţie Victor Ponta: ”Pe mine doar Parlamentul mă poate demite !” Serios ?!?!? Văd că de Piaţa Universităţii a uitat ! A mai fost unul care o ţinea morţiş cu Marea Adunare Naţională ! Refuzul plagiatorului de a demisiona nu mă miră deloc. Ponta seamnă, nu numai în această privinţă, perfect cu Demisul naţional. Una spune, alta face. Tipic socialiştilor cu educaţie precară.
I-am spus şi acum două săptămâni care e soluţia în cazul său. Demisia ! Trebuia să o facă a doua zi după ce a pierdut alegerile prezidenţiale. Dar, unde onoare nu e, nimic nu e !
Adio, fostă speranță !

Pilule destresante
Ponta este familist convins si are 3 copii: Andrei, Irina si teza de doctorat.
Menținerea Guvernului Ponta face inutilă prezența apocalipsei în România.
Aud că în Parlament, la apel, se strigă - Nevinovat !
Până când mi-am cumpărat un dicționar de sinonime eram sărac. Acum sunt nevoiaș, sărman, oropsit și necăjit.
- Este adevărat că extratereștrii sunt anti-Băsescu ?
- Cei cu antene, da !
Vand karte de gramatik. Eu meam faqt treab-a cu ia.

Toate bune,

Sergiu Găbureac

VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
gsm_as@yahoo.com,  Tel.0731 936.615
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ?
O rezolvăm împreună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu