Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 11 aprilie 2015

HRISTOS A ÎNVIAT !









SUNT PRINCIPALUL VINOVAT !

Mi-a fost dat să aud vorbele din gura unui politican al vremurilor noastre. E drept din categoria plevușcă, dar nu mai contează. Se vede că cele câteva luni la Beciul Domnesc i-a înmuiat mult din aroganța și infatuarea. Sper ca aerul de munte să-i nu-i revigoreze noncalitățile anterioare !
În Săptămâna Luminată, 255 de șparlamentari ai României se tot gândesc cum să ne mai prostească odată, asigurându-și o pensie „specială” din statul degeaba pe bani publici. Fără să fi contribuit măcar la plata asigurărilor sociale ! Pe lângă cea de toate zilele !?!... Șparlamentarii, tot șparlamentari ! Fac ei ce fac, și tot mai șparlesc ceva de la boborul idiotizat de atâtea mesaje contradictorii. Mai că aș fi de acord, dar numai pentru cei care au făcut o lege importantă de la cap la coadă. 100 de lei = o lege. Arhisuficient !
Altfel, pentru cei care au dormit (pi buni !), ani de zile în fotolii, niciun ban ! Din contra, i-aș pune să plătească câte o sută de lei/lună de fiecare mandat. Pentru dezastrul pe care l-au produs în țară. Pe niciunul nu l-am auzit, însă, să spună „Sunt principalul vinovat !”
Aflu, pe surse, ce au mai făcut șmenatorii cu prilejul aniversării a 150 de ani de la înființarea Senatului. Au cheltuit peste 40.000 de euro pe suveniruri, magneţi, pungi şi pixuri fără număr. Pe semnătura manechinului propulsat mafiotic pe cea de-a doua funcție în stat. Mai nou dă și lecții de moralitate între două ilegalități !...
Am auzit o cugetare. Citez aproximativ: „Cu crocodilii e simplu ! Ei încearcă să te ucidă și să te mănânce. Cu șparlamentarii e mai complicat. Ei, mai întâi, se împrietenesc cu tine !” De aceea nici nu se grăbesc cu noua lege electorală.
Interesant ! Tătucul Lukaşenko a adoptat legea „paraziţilor sociali" în Belarus !
Cobor pe filieră și constat că nici la guvern nu a existat vreun ministru, care să declare că e principalul vinovat în dosarul întocmit de organele specializate.
Doar finanțistul din urmă s-a comportat ceva mai demn. Fără mir, miruiri, rugăciuni în grup organizat, șovăieli și lacrimi de telenovelă. Și-a luat pinacoteca în spinare și s-a prezentat la DNA. Nu ca aia, ce vroia foen !
Curtea de Conturi a ajuns un fel de bunică ! Constată tot felul de potlogării de ordinul miliardelor de euro, dar nimeni nu o ia în seamă ! Între timp, Guvernul României legiferează bacșișul. Pe când legalizarea comisionului și a șpăgii ?
Cobor la cea mai coruptă instituție a României. A președintelui de consiliu județean. Jnapanii jnapanilor ! S-a depășit jumătatea totalului în privința celor corupți până în măduva oaselor. Vă dați ce rețea mafiotă colcăie pe dedesubt ! Ești uluit cum și-au dosit șpăgile ! În bani sau în natură. De fapt, finanțistul, aici și-a făcut milioanele. Și operele de artă !
„Șeful” județului Iași, vizat de DNA privind fapte de corupție, declară că nu se simte responsabil, motivând că nu știe ce firme sunt declarate câstigătoare. Păi, însuși faptul că nu știe ce firme îi vor aplica proiectele e motiv de a-și da demisia.
Au avut de unde învăța primarii ! Altă instituție publică. Poate cea mai importantă. Întrecerea socialist-coruptă între județe clasează Bacăul și Maramureșul pe primele locuri. Vezi: http://romaniacurata.ro/harta-coruptiei/?
 
Bucureștiul iese din calcul, deoarece nu are adversar cu 887 de condamnați.
La categoria consilieri locali-găinari, câtă frunză și iarbă, sunt tot mai mulți încolonați spre cercetări penale. Cu excepția celui menționat, niciun alt primar sau consilier nu și-a asumat responsabilitatea dezastrului produs prin comunitățile pe care le-au „administrat”. Nici cei cu parcuri fără rost, nici cei cu terenuri de fotbal în pantă, telegondole fără eficiență economică, nici cei cu parodii de piscine, săli de sport, școli, bani irosiți pe paraghelii ...  
Din contra, mai toți se jură că nu fură ...
În final, ajung, la noi. Alegătorii. Pe câți i-ați auzit: „Sunt vinovat pentru cele întâmplate în ultimii 25 de ani ! Am votat ca un / ca o ... !” ? 

Pilula destresantă
Un nebun a stropit niște bani cu otravă și i-a donat unui azil dintr-un mare oraș.
Au murit 3 deputați, 2 senatori, primarul și secretara sa. Nici un bătrân nu a avut de suferit !

Toate bune,
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu