Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 19 februarie 2015

PARFUM de CĂTUȘE



PARFUM de CĂTUȘE

Au ajuns unii să creadă că a fi fost senator sau deputat în Parlamentul României, cincinale întregi, e un lucru cu care să te mândrești !
Din contra, din nefericire, a ajuns să fie o rușine națională !
Pentru simplul motiv, că acel senator sau deputat longeviv a asistat sau a fost, de fapt, complice / părtaș, implicat direct sau nu, la distrugerea României. La jefuirea ei. Numai pentru acest lucru ar trebui să fie pedepsit exemplar de Justiția independentă. Pedeapsa cea mai blândă ? Să poarte când iese în lume o etichetă la vedere, pe care să scrie ...! „Eu, numele și prenumele, am fost senator / deputat în parlamentul României în perioada ... contribuind la starea de azi a României.” Ca toți cetățenii să-l îmbrățișeze și să-l pupe !...
Rușine, Vosganian !... Nici lelea Safta nu s-ar fi umilit în halul ăsta !
Culmea și-au creat tot felul de beneficii, inclusiv penzie ! Din banii boborului, pentru marele merit al vandalizării țării ! Trai, nineacă !
Dar cum totul se plătește, să fie liniștiți ! Vor plăti cu vârf și îndesat.  
*
România a savurat la maximum secvențele traseismului turistic al udrenienei la obiectivul de maxim interes în aceste zile. DNA. Când i s-a dat arestul la domiciliu, au început să emită tot felul de ipoteze. Care de care mai fanteziste.
Realitatea arată, însă, un pragmatism, pe care sincer să fiu nu-l vedeam pus în aplicare de ÎCCJ. De ce să cheltuiești sume importante cu toți infractorii patriei ? La aplici arestul la domiciliu și scad costurile. În alte țări se mai plătește, tot de către arestat, și paza. Mai sunt și alte avantaje pentru Justiție, pe care le veți afla în perioada următoare. Nu ați sesizat la udreniană o aseamănare izbitoare cu becalianul ? În comportament. Și, apoi, cum să intri în Parlament cu cătușele la mâini ? Așa, va duce doar un ușor parfum de cea mai bună calitate. De cătușe. În cele din urmă, în ciuda unor casandre, cu siguranță, se va îngropa singură ! Astfel, revopsita va primi exact ce merită ! 

ULTIMA ORĂ

Stimați tovarăși ! A început Campania electorală ? Ba va fi redus TVA, ba accizele, ba cota unică de impozitare ! Ce sunt promisiunile astea ? Sau știți că veți pierde, în curând, guvernarea și de ce să nu plantați niște bombe cu efect întârziat !?!
Nu știu cum se face, de câștigăm premii tocmai cu filmele în care românii sunt prezentați cu tot ce au mai hâd ! Doctor Lăzărescu, După dealuri etc. etc. Nu cred în coincidențe ! Aferim !

Pilule destresante

Întâlnire stabilită pe facebook

- Ok. Dar cum am să te recunosc ?
- Sunt o tipă de 1,75, greutate 52 kg.
- O.K. ! Eu am sa fiu într-o geacă neagră, cu un cântar și o ruletă în mână.
 

Un hacker din Caracal a fost prins când încerca să scoată bani de la un interfon.

La tribunal
- Cine sunteţi ?
- Martorii lui Iehova ...
- În ce proces ?

Toate bune,

 
Sergiu Găbureac

gsm_as@yahoo.com, Tel. 0731 936.615 
Informația, o problemă ?
O rezolvăm împreună.
 
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu