Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 6 februarie 2015

Coana Joițica rediviva !



Coana Joițica rediviva !

Alarmă ! Udreniana a aruncat clasa politică în aer !  Fals ! Fals ! Fals ! Clasa politică s-a aruncat singură în aer. În ciuda fumigenelor, lansate timp de cincinale bune (egalând dictatura ceaușistă), honorabilii și-au tot prins grenade defensive la centură.
Vă amintiți „bilețelul roz” ? A fost premonitoriu, dar cine să fi înțeles la acea vreme mesajul transmis în direct ? La ora amurgului !
Acum, tot l-am aniversat pe Ion Luca Caragiale ! A amintit cineva de el ?!?
Să fim serioși ! Nimeni nu se mai ocupă de momente și schițe. Personajele lui nenea Iancu bântuie pișicherul politic mai ceva ca acum un secol și ceva.
Elena ot Pleșcoi, această Masha Hari, a turnat, de fapt, lucruri, pe care o Românie întreagă le știe / intuiește de ani buni. În lipsa mogulilor, strânși, mai toți, în simpozion la mititica, doar unii jurnaliști tot cad pe spate. Rostogolesc știrile, ce curg pe tomberon, transformându-le în bombe informaționale nou-nouțe. Numai că sunt fuzee second-hand !
Sigur, dacă nu e neutralizată rapid, Elena pre mulți îi va îngropa-n tribunalele patriei ! Cu siguranță, vor apărea noi bilețele. Cu numere de înregistrare, ștampile și semnături ale colegilor de rețea. Lista e lungă. Am mai spus. Cam 150-200. Iar plevușca se duce spre cei 14.000 „de specialiști” din rețelele județene, urbane și rurale.
Până la urmă, Justiția independentă va da soluții finale în destructurarea sistemului cripto-mafiot. Construit sub zâmbetul malefic al lui Iliescu !
În 2-3 ani vom afla și sentințele ! Boborul crede că unora n-o să le vină niciodată rândul, mai ales, reginei balului. Demisul național.
Răbdare ! Totul se plătește !  
Am fost informați că suedezii au pușcării goale ! La standarde europene. Vă rog, guvernanțo numai cheltuiți bani aiurea cu noi pușcării în România ! Tot ne amenedează CEDO la greu deoarece alde Becali nu are perna moale !
Concluzia. Italienii se dovedesc mici copii în materie de rețele mafiote. Au ce învăța de la dâmbovițeni&provincia !
Toată Evropa e cu ochii pe noi ! Iar am făcut-o de oaie ! Oare nu cu protecția ei și a unchiului Sam s-a dezvoltat un SCM-ul ?
Problema care se pune, avem noi un Cattani ? Sau alde Coldea !?!
În semn de solidaritate cu zecile de senatori și deputați corupți, întreg Parlamentul ar trebui să-și prezinte demisia ! E o situație unică pe Terra !
Profund indignată, Elena-Gabriela Udrea promite lansarea, pe blogul personal, a serialului politic: Uite șpaga, nu e șpaga ! Ea vine pe linia Vrâncioaia - Obrenovici - Lupeasca - Elena Ceaușescu. Cu frunză sau fără frunză ? Țara așteaptă, cu sufletul la gură, episodul pilot.
Până una-alta, dacă e marți, udreniana se prezintă la Secția 2 ! Poliție.
La Psihiatrie, mai prin toamnă ! 

ULTIMA ORĂ ! 

În spatele scenei, îmi susură lelea Safta, se pregătesc cătușele Zwarovski și o zeghe Armani !... Mi-a decodat și semnificația cutremurelor, fără număr, din zona Vrancea de anul trecut !... Semne ! Cine să le ia în seamă ?
- Se pare că, în curând, vom importa senatori și deputați !, mi-a zis cu năduf.  E o soluție !...
N.B. Sunt somat să scriu despre Johannis. Am spus. O sută de zile aștept adaptarea la greaua responsabilitate asumată. Mișcarea în peisajul Cotroceniului are limitele ei. Oricum, nu pare a fi în turnul de fildeș.

Un tânăr arab îl interpelează pe taică-său: 
- Tată...
- Da, fiule !
- Pentru ce purtăm pe cap pălăria asta bizară ?
- Se numeşte burnuth, iar în deşert te apără de soare, răspunde tatăl.
- Aha... dar, tată... 
- Da, fiule!
- Dar ce-i cu rochia asta pe care o purtăm ?
- Este burka, iar în deşert, unde este foarte cald, îţi protejează corpul.
- Bun! Dar, tată...
- Da, fiule !
- Ce-i cu pantofii ăştia, cam urâţi, pe care-i purtăm în picioare ?
- A... sunt babouches, şi sunt pentru ca atunci când mergi prin deşert, să nu te arzi la picioare.
- Bun... O ultimă întrebare, tată.
- Ce mai e, fiule ?
- De ce locuim în Paris ?  

Toate bune !



Sergiu Găbureac

gsm_as@yahoo.com, Tel. 0731 936.615 
Informația, o problemă ?
O rezolvăm împreună.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu