Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 30 noiembrie 2014

VOTUL mai tare ca VODCA !




VOTUL mai tare ca VODCA !



Acestea au fost ultimele știri pe care le-am primit de la Comisia electorală din Chișinău, în seara încheierii campaniei electorale pentru parlamentarele din R. Moldova (parte a Moldovei noastre străbune dată întreagă urmașilor de Ștefan cel Mare).

O zi plină de întâmplări strașnice ! Cea cu buletinul uitat acasă (la Moscova ?) de generalul Voronin, fiind plină de semnificații.
Consumul de vodcă a atins, se pare, cote paroxistice în anumite regiuni „autonome”, dar, de ce să nu recunoaștem, nu numai acolo. Aa auzit declarația de tot râsul a unui astfel de alegător, care vota pentru gazul rusesc, care  e mult mai ieftin !  Ce înseamnă să nu fii informat ?
Diasporá a aprins fitilul, atât la Moscova, unde prezența activă a miliției rusești, a demonstrat „grija” față de alegătorul moldovean, cât și în țările de peste Prut. De unde începe Uniunea Europeană. Leagănul civilizației moderne și contemporane a lumii. Râmâne ca boborul să facă restul.
Sunt alegeri ce hotărâsc destinul fraților noștri rupți de țară, prin mișelescul pact Ribbentrop-Molotov. Invadați de cohorte sovietice, ce se cred aici de la începutul lumii. Trimiterea prin siberii a patrioților și mancurtizarea (cumpărarea de conștiințe) unor autohtoni s-a făcut cu mijloacele clasice ale manipulării.
Transnistria și Găgăuzia fiind exemple clasice pentru această parte a fostului imperiu comunist sovietic.
Am semnale de la prietenii mei, că tinerii vor face diferența la aceste alegeri.
Coaliția proeuropeană va câștiga alegerile, dar asta nu înseamnă sfârșitul luptei pentru un loc în Europa unită.
R. Moldova se află într-un stadiu de dezvoltare economică mult mai bun decât România la vremea ei, în ciuda multor dificultăți.
Fererastra e deschisă de Occident cu ambele mâini.

Depinde doar de frații noștri moldoveni cum își gestionează aceste uriașe avantaje și vor face pasul decisiv spre țara-mamă și casa europeană.

Întoarce-te, române !
E timpul !

Toate bune,

Sergiu Găbureac
     VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
gsm_as@yahoo.com,  
Tel.0731 936.615 - 0752 975.130
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ? O rezolvîm împreună !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu