Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 31 octombrie 2014

VREMEA NEMERNICILOR





VREMEA NEMERNICILOR

Ce baftă am mai avut cu asemenea conducători !
Iliescu, Constantinescu, Băsescu.
Măcar primii doi nu au avut tupeul bișnițarului politic.
Întâlnit prin toate județele Republicii a III-a.
Te minunezi când îi auzi, de parcă nu am ști ce nemernici au fost, sunt și vor fi ! Băsescu, o catastrofă pentru București (ca primar) ! Un coșmar pentru România (ca ministru și „șef de stat”), pe care a scufundat-o în mocirla imoralității politice, jefuind-o la drumul mare.
Constantinescu, slab, slab, slab !
Iliescu, complice la nenumărate crime, a acoperit rețelele mafiote, constituite în sânul FSN. În județe și la nivel național. Prin manevre staliniste șobolanii roșii au ocupat Stânga și Dreapta.
Lista marilor corupți s-a dat, de ani buni ! De Uniunea Europeană și Unchiul Sam. Chiar și de unii jurnaliști români. Periodic, s-au transmis semnale ! MCV-uri. Oficiale și pe diverse canale. Diplomatice.
Sunt cam 300 de râtani penali.
Între timp mai adăugându-se vreo două duzini !
Unii cred că Justiția acționează la indicațiile Demisului. Aiureli ! Doar în anumite cazuri. Prin oamenii plantați cu grijă pe acolo. Acum, când încep să apară rezultatele corupției la poale de Carpați, „șeful” le-a preluat din zbor, lăsând impresia că de la el pleacă acțiunea de curățare a țării de marii corupți. În realitate, a pus, subtil, tot felul de piedici la destructurarea propriilor rețele mafiote. Împreună cu coabitantul său plagiator și șobolanii lui.

Biata țară abia mai răsuflă de atâta corupție !
O rușine a națiunii și a Uniunii Europene, „șeful de stat” (doar prin voia Curții Constituționale), are tupeul, la 18,30, trecute fix, să dea tot soiul de indicații. 
Prețioase ! 
Mass media, aservită sau nu, preia, admirativ prostiile emise, le dezbate în ritm de fotbal sud-american, sufocând invitații opoziției, ignorând, premeditat, marile probleme ale țării !
Sărăcia, imoralitatea politică, educația aproape inexistentă, jaful din toate instituțiile, mârlănia promovată la ore de maximă audiență, starea jalnică a economiei, agricultura de ev mediu ...
Demisul stabilește cu udreniana în spate, din ușa birtului sordid, că Johannis și Ponta sunt nepotriviți pentru a conduce România !?!
Păi, cine să conducă România ? Domnișoara, fostă Cocoș, băgată în afaceri mafiote până în gât ? ALRO, EADS, MICROSOFT, NANA ... mafie transnațională, nenică ! Nu chestii de doi parai !
Au tot sperat că-l potă șantaja pe Johannis, cu cele două „schelete” (adopțiile și casele).
Ambele subțiri de tot ! ...
Ultima speranță a pesedeilor din Comitetul Central, cu aripa lor mascată PMP  și de prin județe de a să scăpa de judecată este să lase impresia că Johannis e incompatibil ! Păi, dacă era, lăsau ei o asemenea ocazie, uriașă, să nu-și producă efectele ? Devastatoare ! La fel și cu celălalt „schelet”, umflat cu pompa ! 
De fapt, așa au tot făcut șobolanii roșii din 1990 încoace. Legi, care să le legalizeze / albească jafurile ! Așa cum încerca, recent, rozaliul Hrebe să facă cu Șova ! Sau să lanseze zvonuri, care de care mai aberante. Așa l-au executat pe atipicul Antonescu ! Nu era șantajabil.
Și cu Johannis, Sistemul Cripto-Mafiot simte că nu prea mai ține figura ! E prima dată, după 25 de ani, când există o șansă reală să scăpăm de ciuma roșie instalată, repet, și pe Stânga și pe Dreapta !
 
Întotdeauna am crezut în semne ! În sensul descris, magistral, de Coelho ! Anul ăsta s-au împlinit o sută de ani de la trecerea regelui Carol I în eternitate ! Un neamț, care ne-a civilizat, modernizat și sub care ne-am cucerit Independența, pe care, nici în ziua de azi, postdecembriștii noștri „democrați” nu au declarat-o zi națională.
Adevărata noastră ZI NAȚIONALĂ !
Cu ai noștri, la vârf de țară, virusați pe capete, m-am lămurit ! Voi merge pe mâna unui alt neamț, sas, născut în România. Deci, român ! Există o șansă, e drept nu mare, de a o rupe cu Sistemul Cripto-Mafiot, continuator al comunismului de șandrama !
Măcar să ieșim din mocirla băsesciano-pontistă (fesenist-comunistă) !
O finală corectă ar fi, fără îndoială, Johannis - Tăriceanu. Sunt singurii care au demonstrat că se poate face, totuși, ceva ! Din păcate, manechinul a făcut greșeala vieții lui părăsind PNL.
Mergeți la vot și să se împlinească voia ! Scăpăm de blestem !?!

ULTIMA ORĂ

Fie că va câștiga alegerile, fie că nu, Ponta tot va fi schimbat de la șefia PSD.
Văd că media întreabă cine i-a înregistrat pe Cocoș și Udrea ?
Exact cei care i-au înregistrat și pe Traian Băsescu cu Udrea ! 
Numai că nu s-au dat, încă, înregistrările. Toate la timpul lor !
Între timp, arestările la vârf continuă ! Pușcăriabilii se zbat a neputință.
Cică, un baron de Iaşi, convocat la DNA, a  venit la Bucureşti cu trenul ! 
Ca să mai câştige 5 zile. De libertate.
Suedezii ne pot oferi un penitenciar nou-nouț. Dincolo de Cercul Polar !
Mamă, ce serial aș face ! La Piovra ar fi film de amatori.
Dom' regizor !!!!! Lasă După dealuri și alte filme de festival !
Motor !

N.B. Nu scriu tabletele în numele vreunui partid sau ong, ci în numele meu personal. Sunt publicate în reviste din Canada, SUA, Australia, Noua Zeelandă și cu voia unora sau a SRI-ului și în România. Dă pe Google și convinge-te !
Toți cei care s-au simțit deranjați de tabletele de weekend sau mi-au solicitat scoaterea din banca de date au fost radiați fără nicio supărare. Alții au fost adăugați. La fel se întâmplă și pe contul meu de facebook.
Așa că nu văd cine să fie supărat, cum insinuează un anonim !
Treaba cu ouăle ce trebuie puse în coșuri diferite. Sfat inutil. Nu sunt mitică dâmbovițean, să mă orientez în funcție de cum bate vântul. Nu am făcut-o niciodată și nu o voi face tocmai acum. Ce am de spus, scriu !
În situația actuală nu văd altă soluție. Să nu-mi spui că toți sunt la fel !...
Un președinte tot trebuie să avem, dacă revenirea la Monarhie e, încă, departe !
Cum spune un prieten: 

Să fie bine, ca să le putem face pe toate !




    Sergiu Găbureac
     VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
gsm_as@yahoo.com,  
Tel.0731 936.615 - 0752 975.130
Bucureşti - 39
Informația, o problemă ?








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu