Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 26 septembrie 2014

Nume de cod - Porumbietul






NUME de COD - PORUMBIETUL

Total fals articolul domnului Bogdan Duca. În contradicție totală cu realitatea românească.
„A fi ofițer sub acoperire, atâta timp cât ești ofițer sub acoperire în slujba țării tale este nu o rușine ci o mândrie (pe care nu o pot face publică). Ofițerii sub acoperire, agenții secreți, oamenii din mult dușmănitele servicii, își pun pielea în băț pentru țara asta cu rezultate pe care le contabilizăm noi, neștiindu-le efortul.” (postarea din 22.09.2014 pe
Teoretic, așa ar trebui să fie, însă ofițerii sub acoperire din serviciile românești s-au dovedit, în mod repetat, a fi o rușine națională.
În cei 25 de ani de „democrație” postdecembristă, au închis permanent ochii, fiind direct responsabili de dezvoltarea corupției și a rețelelor mafiote, locale și naționale, de degradarea societății românești.
Împreună cu „Justiția independentă” au permis ascensiunea la putere, în posturi de decizie, a unor indivizi de proastă calitate umană. De multe ori cu dosare grele în spate. Vezi chiar cazul președintelui „șef de stat”.
Nu ar fi exclus ca mulți ofițeri să fi colaborat strâns, atât cu corupătorii cât și cu corupții, și să fi acoperit aceste rețele cu premeditare.
Chiar dacă ar exista în România un om politic, care să ne scoată din starea de depravare morală în care ne aflăm,  rrrromânii noștri l-ar face praf în 24 de ore. De aceea, destinul nostru este gri permanent spre tragic. Europa ne-a pus pecetea și e greu de schimbat.
 Hoți, leneși, trădători și clevetitori ... chiar dacă, pe ici, pe colo lucrurile nu stau chiar așa !
Mă înclin în fața celor care și-au făcut datoria ! Din păcate, extrem de puțini !
Cât despre de-alde Turcescu s-auzim cât mai rar !
Cred că va fi cea mai anostă campanie electorală ! Dominată de mesaje tip Poporul - Victor Ponta - România ! Cu multe, multe gulgute ale bubulilor, de vor rămâne țugulanii cu gurile căscate ! La televizor.
Din păcate, niciun candidat, din cei 14, nu e credibil ! Poate Johannis, dar el va fi neutralizat de Sistemul Cripto-Mafiot ! Văd că este acuzat că are șapte case, dar nimeni nu-l întreabă: „- Băi, câți bani ai dat pe ele ?” Nu, șmecherii spun doar cât valorează acum ! Mulți se fac vă nu știu programul lui Johannis. Poate fi accesat aici: 
www.pnl.ro/pagina/programul-politic-al-presedintelui-pnl-klaus-iohannis,
Analiștii, de genul ăsta, ar trebui să știe că nu de sărăntoci avem nevoie în politică, ci de oameni bogați spiritual și material.  Pentru a nu fi coruptibili și șantajați ! Dacă s-au îmbogățiți necinstit e treaba Justiției, nu a celor care își tot dau cu părerea de pe marginea șanțului....
Remarc faptul că niciun candidat nu e scorpion ? Un geamăn -  Johannis, doi lei - Rotaru, Zsolt, o fecioară - Ponta, două balanțe - Funar și Hunor, doi săgetători - Diaconescu-OTV și Vadim, un capricorn - Udrea, doi vărsători - Macovei și Tăriceanu, doi pești - Meleșcanu și Brânză.
Unii se întreabă ce caută Victor-Viorel Ponta în SUA ? Ce să caute !  Poate, poate, obține firmanul Înaltei Porți a Unchiului Sam ! 
Mă îndoiesc ! Mai ales că mesajul său e bazat pe marea unire. Marea unire a mafiilor din județe la nivel național ?
A luat-o pe arătură și gurul presei românești CTP. Avem un prezidențiabil agent străin !?! Să fie sindromul  arăturile de toamnă ? Din nou, în întârziere ! Te pomenești că Victor-Viorel Ponta e agent chinez !?!
Intoxicările continuă !

COROANA

Coroana nu este simbolul Monarhiei, cum cred mulți, ci al Independenței. De aceea, multe republici au coroana în stema statului. E greu, cu neștiința !


Toate bune !



Sergiu Găbureac
     VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
gsm_as@yahoo.com,  
Tel.0731 936.615 - 0752 975.130
Bucureşti - 39

Informația, o problemă ?
O rezolvăm împreună.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu