Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 22 august 2014

ALINIEREA LA START !




ALINIEREA LA START !


Ponta, deja, a furat startul ! El deține și pistolul semnalizator, așa că nici nu mai contează cine vine din urmă ! Din punctul lui de vedere. Pomenile electorale se împart cu generozitate ! Primarii îi spun Măria ta, baronii de județ, îi vor organiza Cântarea României la fiecare apariție ...
După cum merg evenimentele,  opoziția „unită” își va caută candidatul ideal și după 17 noiembrie !
Pe ce mă bazez. Pe Dreapta nu avem, deocamdată niciun candidat autentic. De Dreapta. Numai plevușcă. S-a lansat o adevărată modă. Nu cea cu găleata cu gheață. Ar fi bine ! Poate i-ar mai trezi pe unii. 
Se aruncă în arenă, mai întâi, iepurele ! După un timp, este retras și apare ... leul ! Cu tot felul de elemente de suspans. Iată, Diaconescu, falsul iepure traseist al PMP-ului defectează și încurcă, temporar, jocurile ! Cataramă îi sare în ajutor !? Jocuri de glezne. Urmează să fluiere arbitrul și ... aut !
Apare „leul”, traseista de profesie Udrea, care se aruncă în arenă cu surle ca un veritabil luptător de wrestling. Cu gura !
Mama Omida din mine nu se abține. Cum Johannis nu este, structural, nici vioi și nici spontan, Ponta și Udrea vor acapara mediatic campania electorală. Porcăielile vor fi la ele acasă. La asta se pricep șobolanii ! Johannis nici nu se va vedea. Prin eliminarea lui Crin Antonescu, care le stătea în cale, planul, gândit de mult timp de păpușarii Sistemului, se va materializa.
La timpuri noi, tot noi ! Victorieeee !
Recent, Antonescu și-a exprimat clar poziția față de Johannis. Nu a fost niciun atac dur. A repetat ce știam. Ceea ce a făcut Johannis la Sibiu îl susține pe deplin pentru calitatea de prim ministru și nimeni nu-i contestă rezultatele. De aceea, Crin îl și vedea prim ministru și nu președinte de țară.
Ceea ce simt mulți români. Nu neapărat liberali.
Speram să fie prima campanie electorală postdecembristă în care să nu se mai pună accentul pe votul contra cuiva, ci pe votul pentru calitățile unui candidat și programul său.
Cu actuala concurență de tip mahala, Johannis, oricât de bine intenționat ar fi, nu are cum să ne scoată din mocirla politichiei românești în care ne-a scufundat în cei zece ani echipa comandantului Băsescu ?
Vezi intoxicarea întâlnirea Demisului cu Joahannis, care este derulată, obsedant, pe toate posturile tv, în ciuda dezminitirii prompte. Însăși Ambasada SUA a confirmat spusele neamțului candidat. Degeaba !
Deşi întâlnirea nu a avut loc, Băsescu va sugera că a avut loc ! Ei, ce te faci, Alinuţa ? Sau va declara, zâmbind pișicher, că nu a avut loc ! Cine-l va crede ?
Mulți habar nu au în ce nou joc al manipulării a intrat România ! Johannis va fi hărţuit şi muşcat din toate părţile, fără menajamente. Greu de rezistat !
Chiar atât de prost poate fi cineva să se întâlnească, acum, cu toxicul nr. 1 al României ? Asta numai Geoană a putut să o facă ! Cu alt toxic, ce se află pe la Jilava. Dar Geoană e pesedist, nu liberal ! Pe fondul eliminării lui Johannis din cursa prezidențială, apare udreniana din spuma PMP-ului băsescian ca candidat (sic!) al Dreptei !
Sunt tot mulţi pe Dreapta. Mulți mimează liberalismul, însă nu vezi nimic constructiv la ei. Alții au doar misiunea demolării şi semănării neîncrederii.
Administratorii grupului ACL ar putea elibera câmpul de neghină. Însă, nu o fac ! Nu de-alde Gică Contra au nevoie, ci de promotori inteligenţi ai doctrinei liberale. Liberalii de Dreapta să înceteze cârcoteala de orice fel și să pornească motoarele promovării noului proiect hotărât de ACL.
Sau să-l recheme pe Antonescu, cât nu e prea târziu !

Testare

- Dacă ai avea două case, ai da una statului ?
- Da !
- Dacă ai avea două mașini de lux, ai dona una statului ?
- Da !
- Dar, camarade, dacă ai avea un milion de euro în cont, ai dona jumătate statului ?
- Da !
- Dacă ai avea două găini ai dona una statului ?
- NU ! raspunde hotărât alegătorul PSD.
- Dar de ce donai o casă, donai o mașină, donai jumătate din bani și de ce nu donezi o găină, deși ai două ?
- Vezi, dumneata, găinile le AM !!

E foarte ușor să fii de Stânga cu proprietatea, munca și banii altora !



Toate bune !


Sergiu Găbureac
     VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
gsm_as@yahoo.com; gsm.ass007@gmail.com,
Tel.0731 936.615 - 0752 975.130
Bucureşti - 39

Informația, o problemă ?

O rezolvăm împreună.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu