Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 26 iunie 2014

E mare jale !






E mare jale !

 Tocmai de ziua nașterii lui George Orwell, autorul celebrelor romane Ferma animalelor și 1984 s-a votat declaraţia prin care se cere demisia lui Traian Băsescu. Adoptată de Parlament cu 344 de voturi și 17 abțineri !... Niciun vot împotrivă !!!!!
Există o explicație. Pentru că s-a votat conform conștiinței fiecăruia, PMP și PDL au dat ordin de neprezentare. Nu te pui cu conștiența fiecăruia ! Dacă defectează vreun patriot ?... Așa că mai bine stai, fluturând bilețelul roz tăricenian, cu poștărița Udrea, pe pustiile holuri ale Parlamentului !
Oare ce poți avea în cap când se fac afirmații de tipul: Voiculescu a montat totul ?
Adică, Varanul i-a pus pe cei doi băsești să joace în filmul său rolurile compromițătoare din care acum nu mai au ieșire ?!
Te pomenești că și celalalte manopere sunt tot marca Felix: incendierea celor 38 de vapoare și poluarea portului Rouen (1981), dispariția flotei, autoatribuirea casei din Mihăileanu, vânzările anterioare, spălările de bani, mega afacerea Nana, banii negri din campaniile electorale sau cei de la nunta de neuitat ...
Sigur că Antena 3&Co au exploatat mediatic la maximum evenimentele. Era absolut normal să o facă, dar de aici până la punerea în scenă de către cineva anume e cale lungă.
Văd că dona Koveși a dat în judecată Antena 3. 
Se pregătește Lotul A3 !?! Pe alt canal. Siret-Bărăgan. Foarte bine ! Așa trebuie rezolvată orice dispută ! Doamna LCK are însă, deja, o problemă. Pe lângă multe altele. Cere daune în euro !?  Probabil s-a scăpat, fiind obișnuită cu banii de la alde Bercea !
Cei nouă, de la CCR, s-au făcut arheologi ! Pe zi ce trece descoperă ceea ce noi, oameni simpli din popor, am descoperit de ani buni. Băsescu nu are imunitate ! Sau Moraru ne-a tras pe sfoară, ca, între timp, să se prescrie potlogăriile prezidentului ?
E clar ! În cazul Bercea Mondial, șeful de stat / Demisul național, e complice. Știa. Nu există niciun dubiu. A declarat-o cu propria-i guriță. Geaba lepădarea de frate ! Nu are decât o singură soluție. Demisia !
Aștept cu nedisimulată satisfacție lansarea romanului, la Librăria Jilava, în septembrie !
Sunt convins că serviciile secrete nu l-au informat pe „șeful statului” nici cum a ajuns fiica, Eba, europarlamentar ! În schimb, pentru buna purtare, i s-au dat lui Bombonel încă șase luni ! Ca să termine și următoarea carte.

Ultima oră !

a. Vineri, se semnează Acordul de asociere cu U.E. ! Din nou R. Moldova dă lecții R. România ! Președintele Timofti dă mandat premierului Leancă de reprezentare și semnare la Consiliul European. Băsescu, nu și nu, se duce el, că e mai bun decât Viorel-Victor ! Că a luptat de la '48 și dăi, și dăi ! Laudă-mă gură ...
A doua zi după semnarea acordului de asociere Republica Moldova - Uniunea Europeană, pe 28 iunie, guvernul României se va reuni pentru a adopta proiectul de lege privind ratificarea acordului. Apoi, Parlamentul se va reuni in sesiune extraordinară pentru ratificare. Astfel, Romania va fi prima dintre țările UE care vor ratifica acordul de asociere al Moldovei cu UE. Intrăm în normalitate !
b. Am auzit că vor fi postate toate lucrările de doctorat pe internet. Vă dați seama ce distracție urmează !?! Mai ceva decât paranoia colaborării cu securitatea !
c. Începe Congresul PNL ! „De voi candida la președinție, pre mulți am să popesc !” Adevărul e că îi simt lipsa ! Niciun discurs inteligent și incisiv prin politichia românească ! Cât despre fuziunea PNL-PDL cred că va fi o mare fâsâiune ! (nu am găsit un alt cuvânt)

Toate bune,



Sergiu Gābureac
gsm_as@yahoo.com; gsm.ass007@gmail.com,
Tel.0731 936.615 - 0752 975.130
Bucureşti- 39

Informatia, o problemă ?
O rezolvăm împreună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu