Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 29 mai 2014

Misiune îndeplinită !







Misiune îndeplinită
 

Maistrul Mircea Diaconu a rupt 6,81% din voturi ! O parte ale PNL. I-a dat lovitura de grație lui Crin Antonescu ! Ce n-au reușit Tăriceanu&Chiliman a reușit actorul. Cunoaștea bine replica: - Și tu, fiul meu, Brutus ? Urmează să contorizăm succesurile demnului urmaș al Ebei ! Curat, Independentă !
Trei lucruri i-am reproșat, în ultimul an, lui Antonescu. Neieșirea din USL la timp (un proiect necesar, dar puternic virusat), făcându-se părtaș la manevrele oculte ale șobolanilor roșii; punerea soției pe liste, fiind pe linie pcr cu Ponta și Băsescu (o fi știut ce-l așteaptă, asigurându-și pâinea cotidiană !?!) și, mai ales, comunicarea dezastruoasă cu mass media. Consilieri (?) de strânsură !
În politică nu se joacă cu sentimentalisme telenovelistice. Mai ales în cazul electoratului educat al liberalilor, ușor ipohondru, care a taxat partidul imediat ce a simțit jocul la două capete al liderului. De reținut, numărul voturilor anulate, mai mult sau mai puțin premeditat, fiind cel mai mare din întreaga istorie a alegerilor din România ! La care se adaugă 689.371 de turiști electorali ! Meteahnă veche.
Scorul obținut de PNL nu este slab. Cum propagă, insistent, casandrele ! Dornice de spectacol și sânge ! Butaforie.
În concluzie, Crin Antonescu demisionează de la conducerea partidului, deși PNL-ul a strâns, à la Pirus, peste 20%. Parte, prin conturi offshore !
Revenirea paparudei Tăriceanu, la conducerea Partidului Național Liberal nu se mai pune, după toate piruietele în care i s-au văzut, în toată splendoarea, „desuurile roșii”. Superbă replica energică a venerabilului Quintus !
Plaja politică românească e în plină reamenajare ! Nu doar cea de la Mamaia ! Urmează, firesc, restructurarea Dreptei, clamată de mulți, nedorită de Sistemul cripto-comunist. Cu demisii (neamțul, tot neamț !), fuziuni, trădări, traseism, înscenări, demascări ... toate ingredientele circului politic dâmbovițean.
Totul e să fie fără coana Joițica de Pleșcoi și oamenii toxici ai lui Băsescu. Care, în realitate, sunt ai PSD-ului ! Puțini înțeleg manevra fesenistă, care a otrăvit scena politică postdecembristă aproape 25 de ani.
Va fi greu cu refacerea Dreptei, după cât a distrus Băsescu, autoinfiltrat pe Dreapta ! Mafiile politice locale pesedisto-pedelisto-penelisto-pompiste au intrat în sevraj ! Ușurel, tovarăși ! DNA-ul veghează ! De la magazie sunt livrate noi tipuri de brățări. De import.
Sondorii, nu cei de la Chevron, s-au compromis definitiv, prin „pesedizarea exit poll-urilor”. În mod ordinar. Premieră mondială ! De la CSCI la Operations Research, care au creditat PSD-ul cu 44-46% (în realitate 37,60%), umflând, premeditat, și PMP-ul Demisului național. Să fie efectele vizibile ale pactului de coabitare !?!
Antena 3 și RTV se întrec în osanale aduse contributorilor la hărtănirea liberalilor și victoriei „zdrobitoare”. A celor de ieri, de azi și de mâine ! Din ziariși au devenit, maI toți, analiști virulenți ! De stânga. Frumos spectacol !
Păcat, la ambele posturi sunt și ziariști buni, unii, făcînd pactul cu diavolul. Roșu. Avem nevoie, mai ales în aceste momente, de câini de pază ai Democrației, cât mai obiectivi. Democrația românească e minoră ! Are nevoie de bodyguarzi vrednici. Vedem cum toții violatorii politici o siluiesc permanent ! Biata Constituție nu-i scutită, nici ea, de hărțuiri cotidiene. În șeful de stat urlă, încă, hormonii. Politici. E la vârsta la care, unii, își schimbă nevasta !
Lucrurile încep să se limpezească. Băsescu devine istorie, oricât se dă el șef de stat. La fel, Udrea&Co. Unguent 001 dă târcoale (la ordin ?!) și dă lecții, pe sticlă, partidelor verișoare ! Out !
Cât privește ALDE, mulți jurnaliști / analiști se fac că nu știu că este, de fapt, o  formațiune de centru-stânga. Chiar m-am mirat ce căuta PNL acolo ! Până la urmă, lumea va înțelege despre ce este vorba. Doar n-o va lăsa pe udreniana de Pleșcoi să reprezinte România în PPE !?!
Acum, după plecarea majorității toxicilor din PDL se poate merge pe ideea fuziunii. Să vedem cu ce viteză !
Constat, că nu liberalii de rând sunt îngrijorați de mișcările de la vârf, ci tocmai șobolanii roșii. Ai lui Ponta și Băsescu. Ăștia plâng pe toate canalele, de mama focului, de grija poporului liberal. „Ați fost trădați, ați fost manipulați, ați ... !” În loc să-și vadă de bubele lor ! Penale ! Toate conservele, plantate din timp ca liberali, explodează cu jerbe de scântei ! Efecte zero !
Analiza arată că Partidul Național Liberal a luat, exact, procentele obișnuite. Adăugați o parte din procentele rupte de actorul zilei și veți trage concluziile. PNL are un electorat educat. Nu prea oscilant. Doar în București, unde scenarita e vehiculată la toate colțurile. „Stai, să-ți spun eu, mon cher, cum stă treaba !”
Datorită echipei Antonescu partidul are zestrea cea mai mare de primari, consilieri, parlamentari, inclusivi euro, din toate timpurile. Postdecembriste. Văd, că nici un deontolog nu vorbește despre zestre !
În U.E. bătălia se finalizează, noii europarlamentari intrînd în pâine. Imediat !
Proiectul celei de a doua uniuni europene intră într-o nouă etapă !  

N.B. Bună replica „șefului de stat”, interceptată de serviciile speciale după incidentul de la Constanța, cu tânărul ce l-a fitirisit pe chei:
„- Nu știu cum să-ți spun, Maria, la câte-am făcut, o meritam din plin !”
Cred că, mai întâi, trebuie expertizat psihiatric Demisul național.  Papa a putut să-l ierte imediat pe cel care l-a împușcat, iar el ține morțiș să-l bage în pușcărie pe tânărul Zglobiu (ce nume predestinat !?!). Rușine !

Mircea Diaconu a prezentat nota de plată a campaniei electorale. 1.000 (o mie) de euro. Deși, în România, plățile se fac în lei ?!? Cred că a uitat niște zerouri ! Cât costă, de pildă, minutul de emisie pe Antena 3 și RTV la ora de vârf ? Sau toți independenții au beneficiat de același tratament și nu știu eu ? Stupefiantă declarația: „Nu m-a ajutat nimeni și nu sunt dator nimănui.” Maistre, vezi să nu te-audă ăștia de la Antena 3 ?! S-ar putea să se supere ! Când se supără pun drujba vocală în funcțiune, scot dosarul negru și nu te mai spală toată Dâmbovița ! Știu și ei că nu ești chiar Maica Tereza !
S-ar putea să se supere și PSD ! Însuși Ponta a declarat că te-a sprijinit în mod direct. Se poate ?! Nu-i frumos, mon cher ! 

Toate bune,

 


Sergiu Gābureac
gsm_as@yahoo.com; gsm.ass007@gmail.com,

Tel.0731 936.615 - 0752 975.130
Bucureşti- 39

Informatia, o problemă ?
O rezolvăm împreună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu