Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 10 ianuarie 2014

DESPĂRȚIREA DE REPUBLICA a III-a



Tableta sf  poate crea disconfort la nivelul conștiinței șobolanilor. 

DESPĂRȚIREA DE REPUBLICA a III-a (obiectiv 2014)

Fără îndoială, subiectul numărul unu, pe care îl vom toca, zi de zi, în acest an este: Pe cine alegem președinte ? Nici nu au trecut sărbătorile de iarnă și tembelviziunile știriste lucrează la manipularea boborului. Cu aceleași metode străvechi de tembelizare și ademenire a alegătorului. 
Predicții, horoscoape, profeții, Baba Vanga, Nostradamus ... Non stop.
Ruperea USL-ului, dorită de șobolani încă înainte de a se închega oficial, e permanent pusă pe tapet. Picătura chinezească ! Nu este gest, vorbă, care să nu fie întoarse pe toate părțile. Ăla a zis, celălalt a zâmbit pidosnic. Uite, că a evitat să răspundă ! Oooo, a fost extrem de dur cu decizia x ! Gata, se rupe ! S-a rupt, dar nu recunosc ! - Recunoașteți, băăă ? - NU.
Iată, într-un sondaj, pentru tâmpiți (sic), Demisul e peste Antonescu la încredere !?! PDL egal cu PNL !?! Astea sunt cele mai mari gogorițe ale manipulatorilor. Logic, e imposibil ! În manipulare nu se lucrează, însă, cu logica. Asta se știe de când lumea.
Inamicul pentru toți șobolanii roșii este Antonescu. E clar ! Nu toți liberalii. Unii sunt, deja, cumpărați, alții sunt șobolani sub acoperire plantați acolo chiar din 1990.
Întrebare firească: De ce le este atât de frică de Antonescu ?
Pentru că e mai mult decât evident că le este frică. Dacă nu le-ar fi, nu l-ar băga în seamă. E la mintea cocoșului ! Inclusiv a Demisului, care îl curtează ca vrăjitoarea cu mărul otrăvit !?!
În primul rând pentru că rebelul George Crin Laurențiu Antonescu nu face parte din big bangul comunist decembrist. Din gașca fesenistă. Aia cu confiscarea Revoluției. În al doilea rând, știe ceva istorie. Veche, modernă și, mai ales, contemporană ! Puțini știu că în 1978 a câștigat olimpiada națională de istorie și este absolvent, cu studii aprofundate, al Facultății de Istorie-Filosofie. În al treilea rând este liberal, urmaș al celor care au făcut România modernă. Ei, aici e aici !
Există pericolul real ca AC să reînnoade firului istoriei rupt, brutal, la sfârșitul anului 1947. Dorință pe care și-o exprimă, în mod deschis, tot mai mulți români. Români care, între timp, au pus mâna pe cartea de istorie a neamului. Au descoperit realități pe care le credeau povești de adormit copiii. Au înțeles că nu ne-am născut odată cu Republica Populară Română. Au constatat că inteligența românească nu a acționat doar în Republica Socialistă România. Au văzut că, de fapt, marile proiecte, aplicate în anii „epocii de aur” au fost și în atenția înaintașilor. Era doar o chestie de timp ca să fie aplicate. Devenind, însă, colonie sovietică, dezvoltarea noastră a fost plină de sincope și frâne. Artificiale. Chiar și în prezent influențele persistă.
Comportarea liderului liberal, cu un discurs brici, recunoscut până și de opozanți, neliniștește mult clasa politică. Inclusiv pe unii „colegi de partid”. Chiliman a explodat, dar n-a fost decât o fâsâitură. Penibilă. Mai sunt și alte conserve fesenist-securiste, ce vor exploda telecomandat !
Verticalitatea liberalului rebel îi sperie pe mulți !
De aceea, șobolanii dornici să-și păstreze privilegiile, aruncă „câinilor de pază” ai democrației originale tot felul de „știri”, plăsmuiri, scenarii, dosare contrafăcute ... care de care mai abracadabrante. Atacurile se vor multiplica pe zi ce trece. 
Vom vedea in action conservele sub acoperire, care se erijează în mari liberali și oameni de dreapta din partide scoase din mâneca Demisului !?!


Onoarea celor doi lideri USL va fi pusă la grea încercare. Vor fi în stare să ducă proiectul USL la capăt ? Deocamdată, târâș-grăpiș sunt în grafic.
Ambii sunt conștienți că cine cedează psiho-politic va ieși din scenă !
Pentru totdeauna.
Desigur, nu este soluția perfectă, dar George-Crin-Laurențiu Antonescu câștigă alegerile prezidențiale indiferent de modificările ce vor interveni pe scena politică românească. Paradoxal, orice modificare pe eșicherul politic îi este favorabilă. Nu văd altă variantă viabilă. 
Totul e ca Antonescu să vrea să candideze !
Presiunea axei este uriașă. În rest, marketing politic ! Că a făcut nu știu ce când era șoim al patriei, că a dres când era pionier ...  Ca la români !...
Doar așa ne vom putea despărți de Republica a III-a, care s-a dovedit cea mai nocivă pentru români ! Cu o decădere morală și mârlănie, nu numai în politică, greu de imaginat ! Perioadă în care România a fost distrusă și furată la vedere. Din interior și din afară.
Există două șanse: Republica a IV-a și Regat. Cu orice alt președinte, scos din pălărie, rămâne numai varianta continuării Republicii a III-a. Cu Elodia - sezonul 7, în prim plan !... 
Se împlinește, totodată, termenul maxim dat de gurul Tache, cinicul ideolog al feseneului, pentru trezirea „stupid people”. 
Știa că 2014 va fi Anul Luminii !?!
Se deschide o nouă fereastră pentru România. Vom rata și această ofertă, așa cum am mai făcut-o în Duminicile Orbului anterioare ?


Cine înţelege șansa schimbării va acţiona. Cine va înțelege !?! Numai așa ne vom redescoperi demnitatea și vom începe o viață democratică normală. 

Nota Bene

De Bobotează, tembeliziunile m-au pe spate !
În loc să se ocupe de probleme țării am fost manipulați, la greu,
cu telenovela „Termopanul se întoarce !”.
Astfel, nimeni n-a mai fost atent la perlele scoase de Demisul-penal la ședința CSM.
O mostră: "D-le procuror general, o să vă mai sun. Și pe dumneavoastră, și pe șeful CSM !"
sau la interviul Demisului național de pe B 1 tv.
Doldora de inepții. Mai ales cu privire la Basarabia.
Într-o ţară democratică televiziunile, partidele, societatea civilă ar fi luat foc ?
M-a bucurat reluarea șlagărului de acum doi ani „Ieși, afară / Javră ordinară !”
Mai sunt 333 zile.

Toate bune,

Sergiu Gābureac
VIZITAŢI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
Tel. 0731 936.615 - 0752 975.130
Bucureşti - 39
Informatia, o problemă ?
O rezolvăm împreună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu