Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 22 august 2013

SE ÎNTÂMPLĂ ACUM !





 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SE ÎNTÂMPLĂ ACUM !
 
 De ce să vorbim de succesele agriculturii românești sau mișcările pozitive ale economiei și comerțului în primul semestru ? Ăstea nu sunt știri.
O știre trebuie să fie apocaliptică. Dacă nu, nu există ! Noroc cu Rasputin. Cum a prezis răspopitul sfârșitul lumii exact în ziua în care plec la Nisipuri cu nepoții ! Tot sunt pe drum, așa că ce mai contează stația finală.
Deschid televizorul și constat, îngrijorat, lipsa violului. Tradițional. Alo, Bucovina, nimic ? Hai, Ardealul ce aștepți, bagă un breaking news cu Tokes&Co. Moldova, nicio comă alcoolică ! Banatul, cum stăm cu accidentele de top ? Dobrogea, niciun înec de referință ? Maramureșul, o vizită a Demisului prin zonă, cu clop și traista pentru cerșit voturi ? Muntenia nicio intoxicare de răsunet ? Tipic dâmbovițeană.
Udreniana e ca muzeele. Lunea închis. Slabă, slabă, mișcarea ! Dreapta se coagulează sau se taie ca maioneza de la cuțitul PNL ? Sigur, de dreapta !
 Noroc cu ro(mân)ii, că ne oferă știri grele. OTV-ul e, deja, în toate, inclusiv pe canalul Dunăre - Marea Neagră ! Crina Matei s-a multiplicat la toate televiziunile. Imagini șocante. De mai bine de 72 de ore. Transmisii live din zona coșciugului de aur. Cristale zvarovski. Lanțuri de lanțuri. Cât a costat rochia de doliu ? A, e de la Paris ... Episodul pilot. Ghici, cine vine la priveghi ? Cel final. Un praznic de neuitat. Încoronarea.
Cioabă este al nu știu câtelea VIP din România a cărui sfârșit s-a petrecut în chinuri groaznice. Alte VIP-uri postdecembriste, naționale și locale, trec prin tragedii, pe care nu le doresc nimănui. Divorțuri, copii cu mari probleme, accidente teribile, boli incurabile, întâmplări ciudate ...
Nimeni nu învață nimic. Câteva mii de compatrihoți se cred mult deasupra majorității. Au dreptul la orice. În general, oameni cu o educație precară. Când sunt trăsniți, nu înțeleg ce li se și de ce li se întâmplă ! Ar mai vrea să fie și compătimiți. Deh, fariseismul se plătește !
Niciodată, România nu a fost atât de intens folosită în interes personal. Doar așa s-au umflat, peste noapte, conturile personale și fișa proprietăților acestor false personalități / vedete. De la Demisul, acum impostor cu acte în regulă, care folosește, fără nerușinare, locațiile statului pentru organizare unor întâniri cu caracter privat. Văd că are colegi la fel de hulpavi și profitori ca el. Nici unul nu a refuzat, măcar formal, participarea la un astfel de bairam în spații oficiale ! Nici unul nu a luat atitudine în mass media. De frică, de rușine sau cine se aseamănă se adună ?
Președintele-zburător folosește de ani buni vehiculele statului pentru deplasări care nu au avut nicio legătură cu atribuțiile prezidențiale. Exemplele pot continua cu sutele, până la nivelele de jos ale decidenților români. Până la cea mai amărâtă comună falimentară. Făcută pe ochi frumoși ! Clanurile mafiote s-au instalat în toate structurile statului român.
De 72 de ore, în breaking news apar romii ! Ce declarații !... Ce limbaj rafinat !... Câtă modestie și sărăcie la casele regală, imperială, princiară, prezidențială ... !?! Bulibășeală curată ! Romi, care nu pierd niciun prilej pentru etalarea bogățiile (salbe, coroane, mega buzdugane, super mașini, rochii, bijuterii de aur de ordinul a zeci de kilograme ...) sau promovarea cu surle și trâmbițe a evenimentele private (botez, nuntă, înmormântare) își dau, acum, arama pe față.
Mai nou, văd că și aborigenii, se dau în stambă pe același model. Rom.
După ce s-au dus la turci cu zecile, cazându-se cu mic, cu mare, în spitalul în care era tratat regele penticostal, s-au plâns de mărimea notei de plată ! O uriașă intoxicare, la care prim-pisicul n-a pus mustața. A zis, ferm, pas !
Romul, tot țigan ! Gălăgie ! Poate reduc turcii nota de plată. Mai bine s-ar întreba de ce a făcut infarct tovarășul rege !? Am înțeles că urmașele mamei Omida au fost aspru sancționate și sculele confiscate.
Să nu prezică, ele, zborul final !?!
Ceva nu-i în regulă ! Tot mai mulți compatrioți zboară. Aud: Cioabă a aterizat pe Otopeni ! Măi, să fie ! Băsescu a aterizat la Sibiu. Nici nu mai avem nevoie de avioane. Mai ales, de vânătoare. Udrea face probe de zbor de la mare la munte. Mazăre, evoluează la înălțime pe mare ...
Un alt român, revoluționar maxim, VIP de altă etnie, încearcă un tsunami, cerând ciopârțirea României. Toate au, însă, o limită ! Europaaaa !
Apropo, de brățări ! La câți infractori de top are România, nu mai punem plevușca fără număr, ar trebui ca fabricanții de brățări pentru monitorizare electronică să lucreze în trei schimburi. Pentru a acoperi, cât de cât, cererea.
Numai că, procurorii mioritici au principala misiune ca nimeni să nu se atingă de hoții de top. Cu sacrificiile de rigoare. Caracudă uselistă. Periodic, capul lui Moțoc. Reluări ritualice. Circ mediatic sub bagheta celui mai slab fost președinte din toate timpurile. Deși demis legal, veghează ! Acordă protecție totală, inclusiv celei care a risipit bani cu ghiotura pentru o banală frunză ! Dar și celorlalți oameni de bine, de bună credință, cu recomandare de la partid.
Cum, care partid ? Pile. Cunoștințe. Relații. Desființat premeditat, de Ilici Iliescu pentru a fi salvate liniile 2, 3, 4, 5. Șmecherie maximă, urmată de masive infiltrări prin Frontul Salvării Naționale (!) prin toate partidele, de largă respirație democratică, postdecembriste. Meteahnă securistă !
Săraca, țară ! Pe mânile cui ai încăput ? Boborul asta a vrut, asta a avut ! Serviciile, tot ălea, au lucrat profesionist. Dumnica Orbului a funcționat perfect ! Cu repetiție. Chiar și când n-a fost. Pentru un pumn de mălai, mulți români și-au vândut glonțul de aur cu care puteau instaura cu legea și ordinea și în România. Așa că ciocu mic, cum bine a cuvântat tovarășa parlamentar.
Îmi spunea, un profesionist în domeniul evaziunii, că 100 (o sută) de procurori și judecători incoruptibili ar pune ordine în țară în maximum șase luni. Aiureli ! Încă nu s-au născut. Mână birjar !
 

SĂ NE MAI RÂDEM ? 

Casandra spune că portul Rotterdam a fost evacuat, în întregime, cu 24 de ore înainte de simularea examinării Demisului pentru noul brevet. Ca și Biblioteca Centrală Universitară la Revoluție. Numai că, de data asta, pompierii de pe coasta de vest a Europei au fost la datorie. 

Cum arată diavolul ? Câteodată este atât de convingător, încât îl votezi președinte ! 

Ai sesizat că toţi cei care conduc mai încet decât tine sunt nişte idioţi iremediabili iar cei care conduc mai repede sunt complet nebuni ? 

Badea Ion este adus la urgență ,,franjuri “.
 - Ce s-a întâmplat ?
 - Domn doctor, am călcat pe o petardă rămasă de la Revelionul din 1943 ! 

Absolvenții de liceu sunt încântaţi de noul pod peste Dunăre. Am auzit că nu mai trebuie să ia Bacul !
 
Azi nu am ULTIMA ORĂ. S-ar putea să fie ultima oară apud Rasputin.
Ne vedem dincolo.
Toate bune,
 

 
Sergiu Gābureac 
Tel.  0731 936.615 - 0752 975.130   

Bucureşti - 39

Informatia, o problemă ?
O rezolvăm împreună.

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu