Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 16 august 2013

JUSTIȚIA, MOARTĂ ÎN COTEȚ !






JUSTIȚIA, MOARTĂ ÎN COTEȚ !

Vai, s-a sesizat Justiția României ! Asta, da, știre ! Cei 14.000 de specialiști, în demolarea României, tremură din toate balamalele. Unii vorbesc de mai puțini. Plus, mai nou, torționarii ! Micii torționari.
S-a sesizat tocmai instituția infestată de urmașii și neamurile foștilor torționari. Să fim serioși. Cea a foștilor securiști și informatori, revopsită periodic, rămâne tabu ! Doar capul lui Vișinescu va fi sacrificat. Să se mai distreze și ea, săraca !  Populația de la poale de Carpați.
Tovarăși, credeți că odată cu revenirea în actualitate a crimelor în masă din anii '40-'50, făcute de români contra românilor, e drept sub baghete străine, va duce și la redeschiderea dosarului Mișcării Oamenilor Dreptății din România (M.O.D.R.) ? Organizație anticomunistă despre care nu am auzit vreun cuvânt prin media noastră. Democratică ! Parol !  
Oare colonelul securist Mihail Düberger (devenit, generalul Mihail Dulgheru, pentru prieteni Mișu) şi conaționalul, col. Iosif Zeller, or fi străini de reprimarea sălbatică a celor 27 de „elemente” ale organizației locale de la Bârlad ?
Date despre membrii aceastei organizații „subversive”, care nu doreau colonizarea și comunizarea României, le-am găsi în dosarul bunicului meu. Nu au putut fi aduse toate la CNSAS, fiind stocate undeva pe lângă București. Doar pentru lotul Bârlad 25 de volume.  Grele. Lucra Justiția independentă ! Și democrat-populară. Acum, numai democrată. Ne adaptăm din mers. În curând, democrat-europeană ! 
 Reiese în mod clar, tot mai mult, existența unei ample mișcări românești de rezistență anticomunistă, la nivel național, cu organizații locale în mai toate orașele țării. Negată de tovarășii justițiari. Mai mult. Era constituită din români proveniți din armată, justiție, poliție, dar și alte categorii sociale, oameni în toată puterea vârstei, curajoși, conștienți de riscurile la care se expuneau.
Listele cu cei care au dat ordine în numele regimului „democrat-popular”, care au dus la uciderea a sute de mii de români doar pentru faptul că vroiau să trăiască liberi și nu într-o colonie sovietică, au fost abil ascunse de urmașii acestora. La adăpostul generalizărilor postdecembriste, ne-am trezit cu urmașii lor, cu noua mască democrată, infiltrați în posturi de mare responsabilitate. Din aceste posturi frânează, de mai bine de 20 de ani, democratizarea reală a societății românești. Ce punctul 8 al Proclamației de la Timișoara din decembrie 1989 ? Care punct 8, care proclamație ? Bunicuța, a lucrat ca la carte. Cu măiestria-i cunoscută a dat liber la jaful național. Justiția, mucles ! Serviciile, mucles ! Românii ? 
Marea majoritate: „Nu ne vindem țara ! / Noi muncim, nu gândim !” 
Pierit-au dacii ? Se întreba enciclopedicul B. P. Hasdeu. Sigur, au pierit ! Mai precis, dacii au migrat prin alte părți, când și-au văzut urmașii ? Mitici și Mițe, trăncănitori de tot soiul.
Asist contrariat la resuscitarea lui Ceaușescu. Prin toate metodele. Foștii și actualii „democrați” nici nu se mai feresc. Îi vedem pe toate ecranele ! Deși comunismul a fost înfierat cu mânie proletară de însuși președintele-jucător. Sau asta a fost parola pentru declanșarea de spălare a ciruitului ?
Dacă tot s-a ajuns să se facă muzeu președintelui-criminal Ceaușescu, la cererea turiștilor din străinătate (!?!), de ce nu-i fac muzeu și generalului Antonescu ? Asta, ca să știm că între criminalii națiunii nu se face nicio discriminare.
Bine că s-a făcut grâul ! De colivă pentru cei peste 200.000 de români anticomuniști uciși tot de români ! La care și Nicolae Ceaușescu a fost complice și executant fidel. Ca și Iliescu. Disidentul ! Apoi a preluat conducerea cu mănuși de catifea. Democrat-feseniste. Ce-a mai contat o mie de morți în plus. Și crimele din Piața Universității ! 
Justiția ? Care Justiție ? 
Să mai vindem grâu străinătății, pentru a avea bani să plătim „drepturile” torționarilor, securiștilor și foștilor decidenți comuniști. Unii, și astăzi, prin funcții de stat !
Iar Demisul să mai condamne odată, cu mânie capitalistă, comunismul !

*
Liderului partidului maghiar Jobbik, Vona Gabor, i s-a făcut de ghioaga lui Mitruț al Joldii ? Da, și noi avem servicii de doi lei ! Trebuia, imediat, ridicat și amendat usturător. Dar, procurorii noștri (?) hărțuiesc pe cei care au votat demiterea iubitului conducător-jucător sau pe cei din Piața Universității. 
Biblia, unde-i Biblia ?...
Cum poporul se hrănește cu scandal, spectacolul continuă. Iresponsabilul, demis de propriul popor, iese, periodic, la rampă. Ca și pupila, proaspăt refrișată. Poporului îi plac la nebunie țățismele. Televiziunile paparazzi ne alimentează ceas de ceas cu știri tip mahala.
Între timp, ungurii, cei raționali, ne dau lecții ! Dar de unde să știe Demisul astfel de finețuri diplomatice ? Băsescu Traian, impostorul neamului, dă, a enșpea oară, cu piatra-n baltă. Ca și nemuritorul Vadim&Co ! Alt pupincurist ceaușist, mereu prezent pe micile ecrane. 
E timpul, să fie lăsați profesioniștii să acționeze ! Așa cum a procedat, corect, cu tact, Ministerul de Externe. O bilă albă. 
Va detona Europa ? Nem. După ce s-au sprijinit reciproc atâția ani, în atâtea nemernicii, Tökes și Băsescu se spurcă indirect ! Demisul o face, brusc, pe patriotul. Naționalist. Dar, ce pretenții poți avea de la un gargaragiu, jucător de alba-neagra cu țara, promovat de colegii de partid în zona decizională ? Are loc o nouă regrupare a lichelelor interne. Din mișcare. Halal, caractere ! Mari demnitari ! 
Oare cuvântul demnitar vine de la DEMNITATE ? Mă îndoiesc.
Numitul Băsescu Traian e în stare să ne bage într-o nouă belea. Europeană. Doar ca să-și satisfacă poftele de prim-scandalagiu al țării și „șef de stat”. Interesant cum unele posturi tv se fac că nu știu ce funcție ocupă ! Abuziv. Dacă-i place Demisului-oficial să-și spună șef de stat, cum să nu se conformeze ? E ordin ! Manipulare securistă ordinară.
*
Văd că unii patrioți autohtoni reproșează Vestului că nu ar cunoaște istoria străveche a celor care au trăit în antichitate pe plaiurilor noastre. Mă întreb, la ce le-ar folosi ? Popoarele din Vestul Europei nu sunt prea interesate nici de propria lor istorie. Ei știu că nu au cum să fie urmașii celor din vechime. Îi interesează, normal, prezentul și, într-o oarecare măsură, viitorul. Dacă ceva nu-i în regulă cu prezentul lor, reacționează rapid. Destul de rar, deoarece știu să-și aleagă conducătorii. Dacă nu,  îi dau jos. La timp ! Vezi Franța, Italia, Germania, Spania, Grecia, Cehia ...
Asta-i diferența ! Noi, îi tot dăm cu trecutul și trăim ca-n trecut. Votând, cu sârg, trecutul !

ULTIMA ORĂ

Prim-pisicul a revenit din concediul de lucru (sic !) de la Miami. Maestre Avramescu, deși te admir, aici ai înjurat gratuit ! 
Acolo te duci dacă ești in-vi-tat. Chiar dacă e mai ieftin decât un concediu în România ! La Neptun-Cireșica ! Sau pe Găina !
E mult mai bine, pentru români, că nu a fost acolo Elena ot Pleșcoi ! S-a cam lămurit și Unchiul Sam. Și, apoi, cine își mai etala șunculițele Patriot pe la Mamaia ! Văd că nici, măcar, la Neptun nu a fost invitată divorțata națiunii ! Să nu se facă vreo legătură cu mișcarea. Ilegalitate, la greu ! 
Am auzit că au dat-o afară și de la doctorat ... E trist ! Pare decisă să o ia de la capăt. Cică, pleacă în agricultură. Cultura mare.
Începe noul sezon toamnă-iarnă. Prin politică, aceeași ciorovăială de uzură, tipic dâmbovițeană. Prevăd ceva tunete și fulgere prin administrația centrală și locală. Între timp, iese, tot mai mult, la suprafață fața reală a Justiției independente a Demisului. Surprize ! Surprize ! Bravo, domnule ministru ! Așa se face. Pe tăcute și cu probe de netăgăduit ! ... Da, s-ar putea să fii neutralizat, dacă-i deranjezi prea tare !...
Marinarul are un nou brevet de comandant de navă. Așa, pentru colecție ! Cine-i nebunul să-i mai dea o navă pe mână ? Ca s-o vândă ca pe flotă sau să însceneze un incendiu ca la Rouen. La asta se pricepe. A dat foc la o țară, ce mai contează o navă !
„Un avion indonezian cu 110 pasageri la bord a ieşit de pe pistă după ce a lovit o vacă, la aterizarea pe aeroportul Gorontalo, pe insula indoneziană Sulawesi, au anunţat miercuri oficiali, citaţi de AFP.” Cine o fi fost vaca ? 
De la noi, nu lipsește niciuna.

N.B. Constat, cu tristețe, că marea majoritate a conaționalilor are probleme, tot mai mari, cu scrisul. Unii semeni până găsesc literele ă, â, ș sau ț, specifice doar limbii române, trece anul ! Așa că noi devenim, tot mai mult, románi !?! Săracu' Vanghelie ! Măcar, el recunoaște că nu-i torționarul limbii române, ci, mai degrabă, invers !
Nu mă mai refer la stilul și modul în care se exprimă „formatorii” din mass media. Cu ăștia m-am lămurit demult. Cei mai slabi din toate timpurile, inclusiv comuniste ! 
De când am eliminat, din lista mea de pe facebook, RTV-ul, B1 și GÂNDUL mă simt mult mai bine ! Tot timpul mă stresau cu tot felul de tâmpenii destinate celor dominați de instincte primare. Ce mâncă Fufi I, cum a slăbit udreniana (Fufi II), la ce număr au ajuns seismele în Vrancea, să vezi ce-a pățit vedeta ..., uite canicula, opt județe s-au topit ... 
Cu apocalipticii ăștia, parcă văd că rămânem fără regionalizare !


Toate bune,



Sergiu Gābureac
Tel.  0731 936.615 - 0752 975.130  
Bucureşti - 39

Informatia, o problemă ?
O rezolvăm împreună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu