Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 23 august 2012

COTROCENI s.r.l.
Nu citiţi ! Disconfort total.


  Vine !!!!!!!


COTROCENI s.r.l.  (Sezonul 9)
 
A fost lansat spray-ul de maximă eficienţă pentru distrugerea demnităţii poporului român. Un miros fetid de băsecraţie a cuprins întreaga Românie. Creat în laboratoare specializate, străine plaiurilor mioritice.
Lansarea a fost girată de dealerii de la Curtea Constituţională, prin sprijinul, decisiv, al unui fost colaborator al securităţii ceauşiste. Aspazia cu nume de cod Ana, care nu vrea să facă puşcărie. La Guantanamo !?!
Ştiţi ce este un pitbull. Mulţi cred că javra este greu de ţinut sub control şi de dresat. Fals ! Am văzut în ultimele 72 de ore zeci de exemplare perindându-se prin platourile de pe malurile Dâmboviţei sau auzite în direct la telefon. Unele cu pedigree post universitar greu. Toate extrem de bine dresate ! Mai ales cele tinere. Potăi autentice.
Politicieni (=caţavenci) de toate calibrele, nu oameni politici (ei se nasc odată la un secol), de la pudeli la buldogi. Cu grade sau fără.
Mulţi aşa-zişi reprezentanţi ai societăţii civile ! Interesant a lipsit unul, pe care îl simpatizez pentru argumentele sale. Nu e singurul. 
Cabotini din mass media, în frunte cu CTP, acest Robespierre al mediei româneşti, ce devine pe zi ce trece, tot mai mult, un Don Quijote. Era să zic jalnic, dar ar fi fost pleonasm ! 
Toţi lătrau în cor spontan. Efectiv lătrau, indiferent de pregătire, etnie, sex şi capacitate craniană, acelaşi texte răsuflate, acoperind sonor opiniile de bun simţ ale oamenilor din stradă. Tupeul şi nesimţirea au atins cote galactice. Aproape că îl murdăresc şi pe Dumnezeu.
Vrei să ai o javră obedientă şi jucătoare ? Mai întâi, o lauzi. O instalezi în funcţie prin fraudarea alegerilor (vezi decembrie 2009) şi îi dai misiuni precise.
Astfel, operaţiunea de decredibilizare a oricărei instituţii şi a oricui a reuşit perfect în Bucureştiul iubit în doar câţiva ani.
Niciun demnitar român nu s-a ridicat la înălţimea cerută de evenimentele din ultimele luni. Până şi cel, cu nume de rezonanţă istorică, ce părea a fi pe cal alb, prin discurs, atitudine şi provenienţă politică de rasă, a plecat urechea la consilieri şi a retractat angajamentul luat.
A pierdut enorm. E terminat !
Preşedintele-bişniţar a jucat alba-neagra cu poporul, hlizându-se indecent în orice situaţie, iar outsider-ul a lăsta gustul amar al jocului la cacealma.
Liberalii au oameni, totul e să fie lucizi şi pragmatici.
De asemenea, se ştie că prea multă joc cu o javră duce la pierderea controlului. De aia s-a considerat că e bună arătarea, periodic, a câte unui dosar: Flota, Mihăileanu, Europarlamentarul Eba, Haysam + alte vreo 50 de greşeli majore.
Lesa nu trebuie să fie foarte lungă. Poate trece uşor la alt dresor.
Javra, tot javră râmâne ! Până acum a jucat exact după cum i s-a poruncit, apelând la toţi trădătorii interni posibili. Indiferent de sex, etnie, convingeri …
Se joacă tare pe principiul securist ”Mi se pare că eu te-am pus, doamnă / domle’ …!”, în traducere liberă “Ştii că mai am un dosar  ? Mucles!”. Astfel sintagma, pronunţată de tot mai mulţi demnitari-trădători “Nu vreau să fac puşcărie !" are multă acoperire.
Cu javrele-demnitari lucrurile sunt şi mai uşor de rezolvat. Într-un fel sau altul toţi sunt şantajabili şi puşcăriabili. De aceea au şi fost selectate, apoi numite în înalte posturi. Nu pe criterii profesionale, doar pentru a putea fi uşor şatajate sau, de nu, debarcate.
Totul este îndreptat împotriva poporului român, care, minune, şi-a învins indiferenţa şi apetitul spre râs continuu, ieşind masiv la urne.
Toate instituţiile, mediile şi spectrele societăţii româneşti sunt infestate de ciuma portocalie. Avem o ţară paralizată de băsecraţie, la un preţ de nerefuzat !
Din 21 august 2012, continuă, pe toate canalele şi şanţurile patriei, serialul cunoscut cu mare impact naţional. Al noulea sezon.  Noi episoade în regia Unchiului Sam&U.E. (pe scenarii autohtone sau ale comisarilor populari Barosso, Reding & frau Angelika). Pritocite în ambasada de la marginea Bucureştilor, care dă bunul de difuzare, cu voie sau nu de la marele Licurici. Obama nu trebuie să ştie chiar totul !
Oferta de scenarii este foarte mare, costurile fiind extrem de reduse. Suntem bolnavi de scenarită şi asta se vede pe internet, facebook, twiter şi alte reţele de socializare. Suntem un popor de filozofi. Toţi ne dăm cu părerea. De la lelea Safta la plagitorul de mare rafinament Andrei Pleşu. Altă lichea. De rasă. Nu ... 
Totul se produce cu materialul clientului, căruia i se mai ia un rând de piele. Ce mai contează ?
Vorba poetului “Da, mai avem câte ceva prin ţară / Ceva Carpaţi şi-o apă tutelară ...”  
Episodul pilot, al noului sezon, a ţinut ţara cu sufletul la gură, deşi finalul era previzibil.
CCR - Poporul Român 1-0. Entuziasmul a fost general. Sondajul de opinie, derulat marţi seara în pieţele Universităţii şi Victoriei, a confirmat datele pe care le ştiam cu toţii. 90% sunt hotărâţi să măture javra comunisto-securistă instalată la Cotro srl cu sprijin din afară, 4% o susţin fanatic (toţi ştim de ce) şi 6% nu ştiu ce-i cu ei.
Urmează episoade incitante, fierbinţi, cu mult consum, de adrenalină şi discuţii inutile: CCR - Cortul Constituţional al României, Javra se întoarce !, Băsecraţia şi 8,5 milioane de Nimeni, Procurorii şi ţăranii, Marş, afară, javră ordinară !, Coabitarea  I-IX, Demisia ! Demisia !, Vreau o ţară, ca afară !, Cum poţi deveni javră perfectă în doi timpi şi trei trădări !, Nimeni nu vorbeşte cu mine ?, Zona rezidenţială de lux - Jilava, Salvaţi Roşia Montană !, Te lepezi de Satana ?, Eu fur ? Tu furi ! ... Ei fură, Du-te după măta ..., Mai suntem români ?, Mitică ! Trezeşte-te ! ş.a.m.d.
Circul continuă, fără a mai fi nevoie de intervenţii în forţă din partea dresorilor. Doar  supraveghere discretă. Exact ca pe vremea comisarilor sovietici, după 1958, prin javrele instalate de ei peste tot. "Ai noştri" te execută mai rău decât dresorii ! Istoria se repetă.
Culmea ridicolului, eticii, bunului simţ şi penibilului. Dacă era cvorum, cu 4,6 milioane voturi DA javra-comandant era demisă legal. Aşa cu 7,4 milioane de DA, onorabila CCR spune pas !
Ai înţeles, tov. colonel Băsescu ? Eşti demis.
Acum, sunt mai mult de 7.403.836 de români împotriva distrugătorului şef. Cel puţin cu două-trei procente. Însă, dacă nu au fost la urne 50%+1 degeaba !
Abia aştept să revină la Cotro s.r.l. ca să-i retrimit, javrei-jucătoare cu nervii românilor, cea de a doua scrisoare (din 14 februarie a.c.) în care îi explicam, în vreo 20 de puncte, de ce este javră ordinară (alt pleonasm).
Bineînţeles, adusă la zi !
Cine sunt cei 46,24% care au votat ? NIMENI.
Subiectul e încheiat pentru comisarii Uniunii Sovietice Europene şi democraţii Uniunii Sovietice Ailaltă ! Pentru ei nu contează. Nu există !
Javrele jubilează ! Nu conştientizează deloc pericolul. Sunt siguri că mămăliga nu prea explodează, dacă nu e amorsată de alţii.
Aşa să fie ?!?
Marele dresor al javrei-şef de stat s-a prefăcut că-i dă una peste bot, doar pentru a evita confruntările violente ! Vom vedea efectele.
Dar şi miticii sunt imprevizibili ! Constat că se mobilizează numai la temperaturi extreme. Sunt masochişti.
S-ar putea să un înghită noul tip de spray sau după trei zile vor zice că-i parfum ?!
Cu Justiţia, ne-am lămurit deplin. E clar, este independentă ! Cer scuze că am greşit calificând-o altfel.
Culmea !  Leul s-a întărit, economia e în creştere uşoară, ţara se târâie !...
21  august. Încă o zi neagră în istoria României.
Unchiul Sam, în numele băsecraţiei, i-a mai trădat odată pe români !
O luăm de la capăt. Eu plec în Bulgaria.
În Elveţia e prea multă linişte ! În Balcani e viaţă adevărată !

JOS BĂSESCU !

Spre noi succesuri ! Cu capul în nisip. Fără eşece !
Casă de piatră în zona rezidenţială Jilava !
 
Ultima oră !
 
Guvernul de la Atena a decis, săptămâna trecută, să taie pensiile şi salariile angajaţilor la stat, în vederea calificării pentru a şasea tranşă de împrumut extern. Pensiile mai mari de 1.200 de euro pe lună vor fi tăiate cu 20%, iar pensiile plătite celor cu vârste mai mici de 55 de ani vor fi reduse cu 40%, dar numai sumele care depăşesc 1.000 de euro pe lună. Circa 30.000 de angajaţi din sistemul de stat vor fi trecuţi într-un sistem „de rezervă", cu salarii reduse, pentru a tăia cheltuielile în acest an. Vae victis ?

 Toate bune !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu