Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 12 iulie 2012

TOT MAI APROAPE !

 Atenţionare ! Lectura textului poate crea un disconfort accentuat.

TOT MAI APROAPE  !

Hotărât lucru ! Se întâmplă ceva ciudat. Zi de zi, strigăm DEMISIA ! JOS BĂSESCU ! În Vinerea Mare se vor împlini 3 luni. De atunci, tot demisionează preşedinţi. După cel al Germaniei, a urmat al Ungariei ... Nu ne lăsăm, noi scandări. Mai mult sau mai puţin colorate ! După cum ne duce imaginaţia. Ei bine, o nouă victimă ! Preşedintele Serbiei demisionează. "Am decis să îmi scurtez mandatul …", a declarat Boris Tadici, citat de RTS. Vine tare, pe turnantă, Sarkozy ! Altul care crede că fără el, va fi criză ! E plină lumea de paranoici.
Mulţi spun că şi pieţarii sunt … paranormali ! Dar, cel al cărui nume e invocat, stă bine-mersi la Cotro srl ! Mai nou, face vizite nocturne. Nu înţelege că toate au început şi un sfârşit. Vine o plată. Deşi, nu îngurgitează aşa ceva !
Între timp, v-aţi prins de schema cu Chevronul. Vin ăştia şi o dau în bară cu exploatarea. Îi mai ajutăm noi, că ne pricepem la dat cu stângu-n dreptu’ ! Finalul ? Ne poluează la greu !
Justiţia in action. România cere despăgubiri de 160 de miliarde de euro. România scăpă de toate datoriile iar Băse&Co de ciorditori rămân, la teşcherea, cu cinci miliarde. Parte, pentru programul Fasolea, punga şi cârnatul ! Că tot vin parlamentarele. Anticipate. Inspiraţia le-a venit de la brazilieni. Victime ale aceluiaşi Chevron. Numai că ăia, proşti, au cerut despăgubiri de numai 11 miliarde. Şi aceia, dolari. Aşa că PDL-ul e pregătit să continue guvernarea şi după sfârşitul lumii, după cum afirmă bocul mic. O fi pleonasm ?!?
Apropo de apocalipsă. „Dacă, nu cumva, Dumnezeu a fost o femeie ?” Aceasta-i dilema, care a bulversat (!) telespectatorii unei emisiuni de la BBC. Întrebare pusă de istoricul Bettany Hughes. Bineînţeles, de sex feminin. Asta-mi aduce aminte de controversa multimilenară privind sexul îngerilor. Supertare ? Au probleme complexe supuşii reginei Albionului ! Pe mine m-a bulversat, aseară, Frunzăverde. L-am văzut, o clipă, pe extraterestrul Oannes, care i-a învăţat pe sumerieni scrierea. Alt discurs. Fără „şi voi aţi făcut la fel”, "ba, pe-a măti" sau „băga-mi-aş”. Nu vă oripilaţi, nu-i limbajul Pieţei Universităţii !
„Şcoala Altfel” a pus buzunarul multor părinţi la grea încercare. Unii au constat, la finalul experimentului, găuri negre prin portofele. Deşi intenţia e bună, realitatea dură a sărăciei din România, a făcut ca noi sughiţuri să-l invadeze pe recentul ex-ministrul de tristă amintire a învăţământului românesc. Un maliţios m-a întrebat: Care învăţământ ? Nu răspund la răutăcisme. Noroc că elevii învaţă intens despre dezastre ! Or fi intuind ceva dirigii !?
Şi uite aşa m-am luat cu vorba şi n-am observat că a fost a cincea ediţie a Zilei Păsărilor. E o zi internaţională. Nu doar pentru păsăricile autohtone. Poate zboară ?
Tăiatul cepei, probă de foc pentru vopsita de Pleşcoi. Şi eu o tot scuzam tocmai pentru că o credeam blondă ! Natur. Declară ritos că e mai bună decât doctoru’ ! La ce ? La dat cu mopu. Ştiţi cum a fost violată fosta agentă de curăţenie a PMB. Spăla culoarul. Apare violatorul. Unde să fugă ? În dreapta zid, în stânga zid iar în spate abia spălase !
Ce înseamnă destinul !?! PD-L-ul va muri de gât cu PNŢ-CD-ul. La Capitală. Nu mai contează care aripioară, oricum vor zbura de pe eşichierul politichiei bucureştene ! Premeditat (?) şi-au angajat gunoierul de serviciu. Din Gherla ! Cu tomberoane de maximă siguranţă. Astfel, debarasarea să va face profesionist. Fără pierderi colaterale ! Prima promisiune a catindatului: Strângerea tuturor javrelor ! E tare, omul în negru ! Joacă dur. 
Între timp, optimistul Blaga, nu poetul-filosof, ci buldogul de sacrificiu, afirmă că vor fi şi plecări inverse ! Adică, nu numai pe uşa din faţă.
Ştire. Guvernul CDR se întâlneşte după gratii, spune Adevărul.ro. Abia acum am înţeles de ce a acceptat Remeş, alt Traian, şpagă în cârnaţi afumaţi, caltaboşi ... !
Cică s-ar pregăti Guvernul PDL Boc I-V !?! Îi sfătuiesc să nu consume mai mult de şase grame de sare pe zi. Acolo, apa e pe sponci. Le dau şi o veste bună. ANAF-ul a confiscat, în Ilfov, 22 de tiruri cu alimente. Toate au fost redirecţionate spre Gherla ! Una din cele 30 de locaţii de acest gen.
Între timp, procurorii au finalizat, cu greu, un nou dosar penal în care reclamata e acuzată de furtul a 200 de lei. Ssst ! Justiţia lucrează la dosarele marilor rechini !
Altă dilemă. Succesorul lui Borbely. Cum cine ? Primul ministru peşte şi-a asumat interimatul. Filfizonul, un gureanu (alt nume predestinat ca şi băsescu), e-n toate, în cele ce sunt, ce mâine vor râde la soare ! Cunosc şi un gurist.
Ghici, ghicitoarea mea ! Va începe exploatarea la Roşia Montană ? Băieţii răi au promis şi vor face orice pentru asta. Doar nu era să le stea un ungur în cale, spre noi succesuri !
Bine am ajuns ! Urmaşii lui Árpád să apere România de români !? Strong !

Ultima oră !
Hackerii de la Anonymous au violat site-ul Direcţiei pentru Strategii Guvernamentale. De ce ? Pentru că era nud.
P.S. Unii m-au întrebat unde pot găsi celelalte tablete. Sunt pe dl Google, dragilor ! Mulţumiri celor care m-au onorat cu preluarea textele în reviste, bloguri, site-uri sau redirecţionarea lor !
        Alţii mi-au amintit de mama. Asta-i viaţa !
14.04.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu